UTA Academie

Vacanță cu iz de turneu final: UTA Under 17 – Centrul de Excelență Timișoara 1-0





În urmă cu câteva zile, UTA Under 17 știa că nu va mai disputa partida cu „tricolorii” de pe Bega în acest an și, plecând de aici, nu i-a fost tocmai ușor să se reconecteze la miza puternicei competiții, Liga Elitelor. Mai mult, aveau în față un adversar de soi,  selecționata „tricoloră” formată din jucători născuți în anul 2000  ce se pregătește de un an și jumătate în sistem centralizat la Timișoara.

Până la urmă, a contat dorința mai mare de victorie a „roș-albilor”, care, jucându-se cu ocaziile în prima parte, a trebuit să aștepte minutul 69 pentru golul izbăvirii. Raul Petcuț, în două rânduri, Faur și Gruiescu nu au avut precizie la finalizare înainte de pauză, pentru ca la reluare, meciul să fie destul de echilibrat. Chiar și așa, gazdele au avut două bune situații, prin Gruiescu și T. Bodri, ce au anunțat reușita de trei puncte. În minutul 69, Nick Faur a bătut un corner de pe stânga, iar Alex Deliman, a reluat în plasă printr-un procedeu preluat din karate (exterior din aer) din numai 4 metri. A urmat un asalt al Centrului de Excelență, dar Zamfir (în două rânduri) și Onuțan au închis poarta. Acesta din urmă a avut pe cap golul de 2-0, însă portarul advers a respins printr-un ultim efort chiar de pe linia porții.

uta17

Ultimul fluier al arbitrului a adus bucuria în tabăra puștilor utiști, care au profitat de remiza Ciucului cu Târgu Mureș și au 8 puncte avans pe locul 2, loc ce duce la turneul final de la Mogoșoaia din vara anului viitor.

Formații:

UTA: Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai – R. Petcuț, T. Bodri, Deta, L. Bodri – Gruiescu, N. Faur. Au mai jucat: Covaci, Dumitru, Obrad, Stan, Țuța.

Centru de Excelență: Dobre – Kovari, Stoianovici, Todirenchi, Doda – Pițigoi, C. Andrei, Peter, Burghele – Chera, Talpoș. Au mai jucat: Rusu, Goța, Bănceanu.

Arbitri: Dan Bront – Rareș Lakatos, Ludovic Zifceac (toți din Oradea).

Clasamentul la zi în Seria de Vest a Ligii Elitelor Under 17

clasliga

 

 









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button