Liga a 2-a

UTA a schimbat al treilea antrenor al sezonului în Liga a II-a: Gane a plecat din Zăvoi





Antrenorul Jerry Gane a părăsit astăzi CSM Râmnicu Vâlcea, după ce a ajuns la un acord cu  managerul Lucian Munteanu  pentru rezilierea contractului. Tehnicianul oltean și colaboratorul său, George Biță nu vor mai face deplasarea cu CSM la ultimul meci din acest an, de la Timișoara, echipa urmând să fie condusă de secunzii clubului, Robert Tufiși și Adi Dulcea. Am ajuns la un acord amiabil cu Jerry Gane și George Biță, pentru a ne despărți. Contează mult și incertitudinea în care ne aflăm, care duce la o lipsă de motivație pentru ultimul joc. Echipa este condusă începând  cu antrenamentul de azi de Robert Tufiși și Adi Dulcea” a anunțat managerul din Zăvoi, Lucian Munteanu.

După jumătate de an petrecută în Zăvoi, Jerry Gane spune că acum, cel mai important este ca Vâlcea să continue totuși la Liga a II-a.Au tot fost în ultimele două zile discuții să reziliem, am ajuns la o înțelegere, e mai bine așa, era greu pentru mine să mai motivez echipa, după ce a apărut varianta desființării. A fost o perioadă bună, am colaborat bine cu Lucian Munteanu, chiar dacă nu am avut rezultatele dorite, am avut și mult ghinion, știți cum s-a pornit în vară, dar cel important este acum viitorul echipei. Sper să se găsească soluții și să reziste, în continuare ar fi păcat ca Vâlcea să nu aibă echipă măcar la Liga a II-a. Am stat și în vestiar cu băieții, mi-am luat la revedere de la ei, sper să încheie anul cu un rezultat pozitiv pentru ei” a declarat și Jerry Gane

Jerry Gane a condus echipa timp de 20 de etape, în care a acumulat 6 victorii, 6 remize și 8 eșecuri, însă victoriile cu Berceni și Pâncota s-au anulat. CSM este pe locul 14,  la șapte puncte de primul loc care retrogradează direct.

Noii antrenori principali, Robert Tufiși și Adi Dulcea nu vor putea conta în deplasarea de la Timișoara pe Mihai Dina, care a părăsit și el echipa, Florin Costea, Radu Georgescu, Stephan Drăghici și Ionuț Marian, care sunt accidentați.  Dulcea și Tufiși au colaborat pe banca CSM-ului și în returul sezonului trecut.Partida ASU Poli Timișoara – CSM Rm.Vâlcea se va disputa sâmbătă și are șanse mari să fie ultima din istoria clubului din Zăvoi, care este la un pas de desființare, după ce Primăria locală a anunțat încetarea finanțării.

impactreal.ro

Jerry Gane e al treilea tehnician ce părăseşte banca tehnică a unei divizionarei secunde în acest sezon după un meci pierdut cu UTA. Precedenţii au fost Adrian Iencsi (Foresta Suceava) şi Laurenţiu Tudor (Unirea Tărlungeni).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button