UTA Arad

Andor despre descătușarea sa în „alb-roșu”: „Victoria, golul și antrenorul, providențiale în cazul meu”





După Adi Petre, principala „armă” a lui Laurențiu Roșu de la preluarea UTA-ei a fost cu siguranță Cristian Andor. Mijlocașul de bandă a rămas puțin dator în prima parte a toamnei, dar pur și simplu a explodat din în ultima lună și jumătate. Cu patru goluri și alte pase utile pentru colegii săi, bihoreanul a pus serios umărul la ascensiunea „Bătrânei Doamne” până pe un loc promovabil. Astăzi, chiar a fost omul ce a decis destinația punctelor în confruntarea cu Foresta și prezența „roș-albilor” pe locul 2.

– Cristi, primele două luni ale tale în tricoul UTA-ei sunt demult date uitării cu ceea ce ai reușit din noiembrie încoace…

– Și primele 10-11 meciuri nu au fost tocmai slabe din partea mea, am păcătuit doar la capitolul inconstanță. Acum într-adevăr, poate am ieșit în evidență că am marcat, dar nu golurile contează cel mai mult pentru mine. Am avut și pase decisive, dar și alte faze bune. Azi, într-adevăr, era foarte important să câștigăm indiferent cine marca. Știam că putem trece pe locul 2 până la primăvară, un loc promovabil și nu puteam scăpa ocazia asta. Mai departe, cu o pregătire bună de iarnă, trebuie să rezistăm în fața urmăritoarelor și să rămânem pe unul dintre cele două locuri din vârful clasamentului.

– Totuși, statistic vorbind, ai fost decisiv la UTA de 7-8 partide încoace.

– Am prins încrederea ce ți-o dă victoria, golul și antrenorul. Toate acestea cumulate au fost providențiale pentru mine și forma mea sportivă.

– Sincer, după acel 0-3 de la Satu Mare mai credeați că o să terminați anul pe acest loc 2?

– Am sperat mereu că vom ajunge în față, căci suntem o echipă bună, un grup unit. Ne-am automotivat, am vrut să demonstrăm că rezultatele negative de la Sepsi și Satu Mare și cu Juventus au fost întâmplătoare.

– Azi ați întrecut în clasament chiar fosta ta echipă. Le-ați făcut celor de la Brașov o vacanță mai puțin plăcută…

– Am petrecut șase luni frumoase la Brașov. Am fost iubit și acolo, dar acum sunt la Arad și mă interesează prezentul și viitorul. Adică să dau totul pentru echipa la care joc.

– Cât va conta în randamentul echipei să aveți un teren bun din 2017?

– Va fi foarte important și pe ce gazon vom juca de la primăvară la Arad. Ultimele meciuri acasă, poate mai puțin azi, au fost foarte grele din cauza terenului. Nu știm încă unde vom juca, dar e necesar să avem un gazon bun, căci suntem o echipă care încearcă să construiască jocul prin pase.

FOTO: UTA Media Design









5 comentarii

  1. Bravo Cristi ! Atat tie cat si echipei care a avut un parcurs de exceptie de la preluarea acesteia de catre Rosu ! Din pacate am ajuns, din cauza terenului, sa ne fie frica sa jucam acasa ! Dar si aici v-ati descurcat ! Bravo Cristi ! Bravo UTA ! Bravo echipei si conducarorilor ! Bravo Laurentiu Rosu !

    0
    0
    1. Felicitari baieti !!! Haide UTA !!!Trebuie facut ceva cu gazonul pina la primavara doarece jucam cu aproape toate contracandidatele la Arad.A facut cineva propunerea sa donam niste bani ca copii sa poate intra liber la meci , si eu as dona niste bani daca i-mi publicati un cont ca sa pot transfera bani din Germania . Cu UTA pina la moarte !!!

      0
      0
  2. Sa recunoastem ca Andor a fost o achizie buna, insa a explodat, dupa venirea lui Rosu, care l-a folosit mereu, iar el modest si serios, a raspuns increderii, cu reusite formidabile. Mult conteaza si un antrenor !!!. Acum, ramane de vazut cum se va intari UTA, ca e mare nevoie, daca ne dorim promovarea. Desigur este timp sa se faca ceva la teren : sa se foreze puturi absorbante in jur, sa se faca drenaj, si de ce nu o suprafata noua de joc.

    0
    0
  3. Bravo CRISTI !!! Sa o ti tot asa si la anul sa te vad promovat cu UTA. in liga1. Iti doresc multa sanatate fericire si mult optimism !!!

    0
    0
  4. Andor, multa vreme a fost pentru UTA prima rezerva, are la activ, destule meciuri, din postura de rezerva. Rosu a vazut in el potentialul urias, calitatea tehnica si l-a bagat treptat in teren. Andor i-a multumit prin reusite foarte importante. Este un castig pentru UTA, probabil cea mai buna achizitie , dupa Stratila si Curtuius. Felicitari Andor !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button