UTA Arad

Reprezentanții Bolognei, cu ochii pe Adrian Petre! Roșu încearcă să-l țină pe golgheterul UTA-ei la Arad





După ce la Balotești, emisari ai celor de la Genoa Calcio, plus impresarul Donato di Campli l-au urmărit la lucru pe Adrian Petre, astăzi a fost rândul unei alte grupări italiene să-și trimită reprezentanți în România. Este vorba despre Bologna, o altă grupare de Serie A, care l-a avut în probe și pe Dennis Man iarna trecută.

Italienii au fost însoțiți la Arad de Stelian Farcău, mâna dreaptă a impresarului Cătălin Sărmășan, cel care îl are sub aripă pe atacantul de 18 ani care a impresionat prin eficiența sa în actuala stagiune de campionat. Chiar dacă nu a marcat contra Forestei Suceava, Petre a făcut un joc destul de bun, a apărut des la finalizare și a lovit bara la mijlocul reprizei secunde.

Internaționalul Under 19 a încheiat primele 21 de etape ale Ligii a II-a cu 18 goluri, pe adresa sa sosind deja o primă ofertă concretă de la Genoa. Deocamdată, clubul a refuzat-o, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada de transferuri din iarnă. „Eu mi-aș dori ca Petre să rămână la UTA cel puțin până în vară. Rămâne, însă, de văzut ce oferte vor fi pe adresa lui și care e și politica clubului în privința lui”, a menționat Laurențiu Roșu după partida câștigată de arădeni cu 1-0 împotriva Forestei Suceava.

FOTO: Ciprian Petcuț

2 comentarii

  1. Cred ca hotararea tine mai mult de Petre, care va trebui sa cantareasca ce vrea. Sa mai joace meci de meci, la UTA, oate sa reuseasca o promovare, ce va ramane in istorie, cu UTA, sau sa mearga in Italia sa joace in Primavera , ca multi altii. Desigur, la o oferta buna, Clubul UTA nu ar zice nu, mai ales ca si Atletico-cu aceiasi oameni in conducere- ar lua 50 % , dintr-o munca facuta cu jucatorul, pina pe la 16-17 ani ( foarte avantajos, sa dai 50 % dintr-un junior mic, si daca el confirma, banii vin fara cheltuiala). Petre si Curtuius fac un cuplu bun, ei se simt, deja, plecarea lui Petre ( si under 21, si jucator foarte bun) ar fi o pierdere grea pentru echipa. Cum spuneam cred ca petre va decide, iar exemplul lui Man, care nu prea joaca la Steaua trebuie luat in seama

    0
    0
  2. E baiat bun Petre asta si a ajutat mult echipa dar daca doar vindem pe banda rulanta jucatorii lui Atletico si profitul nu ramane in club nu am facut nimic. Eu vad UTA in liga1 cu petre in echipa nu sa mai stam 10 ani in liga2

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button