UTA Arad

Stahl, debutat și de Roșu: „Emoțiile au dispărut după două-trei faze reușite. În vară vreau să-mi îndeplinesc visul”

Dacă Amir Jorza debutase încă din stagiunea trecută, la începutul acestui campionat a sosit momentul unui alt fotbalist arădean născut în anul 1999 să evolueze în Liga a 2-a în tricoul „alb-roșu”.  Albert Stahl a fost trimis în luptă de Roland Nagy în partidele cu Dacia Unirea Brăila și CS Mioveni, pentru ca în rest să rămână piesă importantă pentru „satelit” și echipa Under 19 din Liga Elitelor.

Ieri, însă, în minutul 76, Laurențiu Roșu l-a aruncat și el în luptă pe mijlocașul ofensiv de bandă, iar acesta a impresionat plăcut prin câteva incursiuni pe dreapta. „Chiar dacă debutasem deja în Liga 2-a, am avut destule emoții. Mi le-am putut controla după ce mi-au ieșit o două-trei faze, sunt fericit că am putut contribui la victoria ce ne permite să terminăm anul pe un loc promovabil. A fost un meci special pentru mine. M-am bucurat că domnul profesor mi-a dat șansa să joc și sper că i-am demonstrat că se poate baza oricând pe mine. M-a introdus cu gândul să țin cât pot de minge pe faza de atac și eventual să nu pierdem șansa unui gol doi ce ne-ar fi adus o și mai mare liniște pe final. Până la urmă,  a ieșit bine, eu zic că ne-am despărțit frumos de suporterii noștri în acest an”, a spus tânărul utist la finalul confruntării cu Foresta Suceava.

Chiar dacă postul său de bază e mijlocaș stânga, Stahl a fost folosit în dreapta, unde – de altfel – a dat un randament bunicel în turul campionatului de Liga 3-a. „Mă descurc oriunde în bandă, dar și în centru. La UTA II am evoluat în special pe dreapta, probabil Mister a fost informat de domnul profesor (n.a. Cristi Păcurar) și de aceea m-a băgat acolo. Sper să mai adun minute și la primăvară în Liga a 2-a, iar din vară încolo să-mi îndeplinesc visul, acela de a ajunge cu UTA în Liga 1”, a adăugat arădean.

Peste exact o lună, Albert Stahl își va sărbători majoratul, încadrându-se perfect în politica UTA-ei de promovare a tinerilor. „Ați văzut că și azi am terminat cu cinci juniori partida, înseamnă că se pune mare preț pe noi. Trebuie – însă – să răsplătim prin muncă și relizări această încredere din partea clubului. E o conjunctură bună pentru Arad, nu putem decât să le mulțumim și domnilor antrenori de la toate nivelurile că ne dau șansa să evoluăm  în competițiile de seniori la 17-18 ani”, a încheiat Stahl.

FOTO: Ciprian Petcuț

3 comentarii

 1. Fotbalist tehnic si bun acest Albert Stahl,pe care eu l am laudat antrenorilor de la UTA 2 dupa terminarea remizei facute la Galda de Jos !Bafta in continuare Stahl!Hai UTA !

  0
  0
 2. Partida terminata de UTA cu 5 juniori. Chestia asta este de neimaginat in prima liga. As propune un pariu : dupa Man si Petre, al treilea care ar putea „exploda” este Stahl. Are viteza,are tupeu, are tehnica si dribling. Depende doar de el, mie mi-a facut o impresie foarte buna atat la UTA II, cit si cu Foresta. Succes !

  0
  0
 3. Acest jucator Stahl Albert, este un jucator foarte promitator avand un talent inascut asemanandu-l foarte mult cu stilul de joc, avand aceleasi miscari in teren cu mingea, cu celebrul JOHAN CRUYF !!! O sa vedeti ca ,daca acest tanar va fi serios si muncitor in cariera lui de fotbalist, VA AJUNGE LA MARI CLUBURI DIN EUROPA !!!

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button