Fotbal judetean

13 cu noroc pentru Cupa „Boandi”





Andras Mako, alias Boandi, este cel care deschide seria competițiilor de iarnă rezervate seniorilor, duminică, 18 decembrie, începând cu ora 11.00. Vicepreședintele AJF-ului arădean de fotbal a ajuns să organizeze Cupa ce-i poartă numele pentru al 13-lea an consecutiv și nu are de gând să se oprească aici. „Dacă sunt sănătos o fac până la adânci bătrâneți” a ținut Boandi să declare, mândru de performanța sa.
În primele 11 ediții, au participat câte 8 echipe, meciurile desfășurându-se pe durata a două zile. Anul trecut, la ediția a 12-a, s-a optat pentru 6 combatante, totul concentrându-se într-o singură zi.

La ediția a 13-a vor fi din nou 8 echipe, împărțite în două grupe, după cum urmează: Șepreuș, Socodor, Șimand, Berechiu (Grupa A) și Satu Nou, Cermei, Gurahonț, Pilu (Grupa B). „Sunt mândru de acest turneu, depănim tot restul anului amintiri de la fiecare ediție. Vor fi din nou 8 echipe, printre ele revenind după patru ani de absență Berechiul. Prietenul meu Ghiță Bran are o echipă formată doar din jucători sat și vrea să arate ce poate. Se joacă în sistem minifotbal, 5 plus portar, pe durata a 25 de minute partida. După meciurile din grupe, urmează semifinala și finala. Vor fi premii în bani, mai mult simbolice, pentru câștigătoarea turneului, cel mai bun portar, cel mai bun jucător și golgeterul competiției. Corpul de arbitri e format din: Leontin Buda, pentru a șasea oară la această Cupă, ajutat de Florin Vesa, Ionuț Ardelean, Ciprian Pătroi și Emanuel Borlea. Am invitat conducerea AJF, CJA, alte persoane care practică sau sprijină fotalul județean”, a ținut să precizeze Mako.

Ca și statistică ar mai fi de spus că cele 12 cupe au fost adjudecate de către: Șofronea de patru ori, Șepreuș, de trei ori, Șimand, Țipari și Socodor, câte o dată. Ar mai fi de menționat că pe lângă mulți fotba­liști și antrenori ce activează la echipele arădene, „Boandi” i-a avut ca oaspeți în anii trecuți și pe unii jucători consacrați pe plan național, cum ar fi: Vezan, Hora, Drida sau Bălgrădean.

În încheiere, Andras Mako lansează invitația tuturor iubitorilor fotbalului de sală de calitate de a veni duminică, la Satu Nou și aduce mulțumiri unor persoane importante în organizarea Cupei: „Vreau să-i mulțumesc domnului primar Tibi Hassz, un om deosebit fără de care nu ar fi fost posibilă nici această ediție a Cupei Boandi, familiei Cernuș,  Emeric și soției sale, Kati, care ne asigură asistența medicală pentru a șaptea oară și este și cea care pregătește bograciul de final. Și nu în ultimul rând, aș vrea să-i mulțumesc lui Dănuț Coman pentru sprijinul logistic la toate edițiile Cupei Boandi”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button