Fotbal juniori

Atletico de bronz la Memorialul Gheorghe Ola: Arădenii sunt singurii neînvinși de campionii de la Luceafărul





De la bun început, clujenii au știut ce au vrut de la ediția 2016 a Memorialului Gheorghe Ola. Au investit mult în organizarea finalei de la Sala „Horia Demian”, iar eforturile le-au fost răsplătite. Practic, ceea ce ar fi trebuit să fie ultimul act al întrecerii s-a jucat în debutul Grupei B. Atletico a condus-o cu 2-1 pe Luceafărul, avea și un om în plus, dar ratările și deciziile arbitrilor (între care eliminarea exagerată a lui Indreica și refuzul unui penalty) au privat-o de o victorie, ce – probabil – ar fi fost decisivă pentru câștigarea trofeului.

În rest, ambele echipe au bifat victorii pe linie, cu mențiunea că teamul „galben-negru” a trebuit să se mulțumească cu unul de palmares, în finala mică. Adrian Dragoș a decis partida pentru „bronz” cu AFC Argeș 1953 (scor 1-0), în timp ce gazdele de la Luceafărul Cluj au pus mâna pe trofeu după un sec 3-0 în fața celor de la AS Pro Junior Craiova.

„Pe undeva era clar că echipa ce va câștiga grupa noastră va și triumfa la finalul competiției. Din păcate, în meciul direct cu Luceafărul arbitrii au fost actori importanți, enervându-i până și pe spectatorii neutri, cum ar fi cei de la Dinamo.  A ieșit un 2-2 ce avea să stabilească în final câștigătoarea. Pe de altă parte, trebuie să fiu fair-play și să recunosc că, per ansamblu, Luceafărul s-a dovedit echipa mai bună. Adică a avut ceva în plus față de restul adversarelor, inclusiv față de noi, doar că în în partida directă am fost peste ei. Asta e, trebuie să ne mulțumim cu această medalie de bronz, deși nu am făcut un joc prea grozav în finala mică. Sperăm să ajung cu bine cu băieții acasă, iar de mâine  ne ocupăm cum oragnizarea în detaliu a finalei la Gheorghe Ene”, a menționat Adrian Petruț, care pe Someș a fost ajutat de Adrian Rusu, Dinu Donca și Bogdan Oneț.

Andrei Cigherean, Alessio Calotă, Lucas Câmpan, Kevin Cotuna, Mario Salka, Darius Şiclovan, David Ştef, Daian Tăutan, Mario Rusu, Adrian Dragoș, Luca Indreica și Robert Rusu a fost lotul utilizat de Atletico 2007 la Cluj în finala Memorialului Gheorghe Ola.  Cigherean a fost desemnat cel mai bun portar al turneul ce s-a disputat ieri și azi la Cluj.

FOTO: cjsport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button