Minifotbal, futsal

Lipova a câștigat a treia ediție a Memorialului Gloria! Premii de consolare pentru Copil și Bozian





Doisprezece echipe au fost angrenate la o nouă ediție a Memorialului organizat de Sergiu Popa și Costel Bogoșel în amintirea clubului Gloria, ieșit din scena fotbalului arădean în toamna anului 2014. Și de această dată, gazda competiției a fost baza sportivă a ex. utistului Radu Mărginean (Real Sport), meciurile întinzându-se pe durata a două zile. Dreptatea în teren a fost împărțită de Costel Bogoșel și Dorel Toderaș.

În urma confruntărilor din grupe au rezultat următoarele semifinale:

Rostema – Old School  2-6

Zimbabwe – Costa Rica  2-2 (la 4-3 penalty)

UTA 2000 – Lipova 2-10

Finala competiției s-a jucat în trei, între Old School – formația „gazdă” a lui Radu Mărginean, Lipova – echipa organizatoare a lui Sergiu Popa și Zimbabwe, cu Bogdan Bozian șu Dumitru Copil la „catedră”.  Rezultate:

Lipova – Old School (foto 2) 4-2

Lipova – Zimbabwe 4-4 (6-5, după penalty-uri)

Zimbabwe – Old School 2-1

Așadar, Lipova, în formula: Aniculăesei – Pantea, S. Popa, Pașcu, Orza, Gherghel, Bier, Edu, O. Moisă și R. Vidac, și-a adjudecat a treia ediție a Memorialului Gloria.

Au fost și distincții speciale acordate prin grija „statisticianului” de serviciu, Sandu Țamboi, după cum urmează:

Cel mai bun portar: Mihai Aniculăesei (Lipova)

Golgheterul competiției: Bogdan Bozian (Zimbabwe)12 goluri

Cel mai frumos gol: Gheorghe Orza (Lipova)

Cel mai tehnic jucător: Dumitru Copil (Zimbabwe)

Repriza a treia a început în jurul orei 23 și s-a întins până în zori. Maestru de ceremonii a fost Silviu Turc, ce a debutat în forță la Memorialul Gloria.









3 comentarii

  1. Domnule manager va informez ca ” doisprezece echipe ” este incorect din punct de vedere gramatical. Douasprezece echipe DA !!! Sau doisprezece jucatori de fotbal !!! Dar ” doisprezece echipe ” NU !!!

    0
    0
    1. Domnule Paul 67,este foarte corect DOISPREZECE,deoarece in limba romana,se folosesc cifrele de la unu la noua,la care se adauga „spre zece”….insa, din punct de vedere gramatical,dumneacoastra nu vreti,sau nu stiti,sa folositi virgula.

      0
      0
  2. DÓISPREZECE, DÓUĂSPREZECE num. card. Număr având în numărătoare locul între unsprezece și treisprezece. ◊ (Adjectival) Are doisprezece copii. ◊ (Cu valoare de num. ord.) Secolul doisprezece. ◊ (Intră în componența num. adverbial) De douăsprezece ori. ◊ (Intră în componența num. distributiv) Câte doisprezece oameni. ◊ (Substantivat) Trei de doisprezece. [Var.: (reg.) dóisprece, dóuăsprece; dóișpe, dóuășpe num. card.] – Doi + spre + zece.
    sursa: DEX ’09 (2009) adăugată de LauraGellner acțiuni

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button