Arhivă articole

Cermeiul demarează pregătirile pe 18 ianuarie, iar zece zile mai târziu are amical cu UTA. Aslău are în plan 5-6 achiziții


Promovată în premieră în eșalonul trei al fotbalului românesc, gruparea din Cermei ocupă un loc călduț la mijlocul întrecerii, conform graficului. Neprevăzutul a intervenit la nivelul lotului de jucători, respectiv la despărțirile de N. Varga, Purece și Calvin, plus Popa, care e și el ca și plecat de la gruparea „alb-roșie”. Probleme ar mai fi și la capitolul juniori și asta pentru că Mircea Aslău s-a bazat doar pe Petrache, Aldan și Coșa, plus rezerva Morar.

Plecând de aici, este clar că cermeianii au nevoie de întăriri pe toate planurile și toate compartimentele, inclusiv între buturi. „Este clar că trebuie să facem undeva la 5-6 achiziții, unele dintre ele putând fi și sub forma promovării unor juniori de-ai clubului. Dar, este clar că mai avem nevoie de jucători pe posturile deficitare. Suntem și în căutarea unui portar, lângă Flore Rusu, avem discuții cu un senior și un junior. Nu ascundem nici faptul că ne interesează Ianc, juniorul care a evoluat cu Pîncota în Liga 2-a, dar și alți doi-trei seniori pentru axul central al echipei. Sperăm ca până la reunirea echipei să rezolvăm situația achizițiilor, în așa fel încât să începem în formulă cât de cât completă”, ne-a mărturisit Aslău.

Cermeiul este în vacanță până pe 18 ianuarie, pentru ca exact după zece zile, adică după reacomodarea cu efortul, să dispute primul amical al iernii. Teamul de pe Teuz a acceptat provocarea UTA-ei, care pe 29 ianuarie zboară în Spania, pentru stagiul de pregătire de iarnă. La rândul ei, divizionara a treia arădeană va face un cantonament la Moneasa, începând cu 12 februarie. Pe 14 și 18 februarie sunt bătute în cuie alte două partide de verificare, cu Lipova, respectiv Sântana, Aslău mai dorindu-și alte patru teste până la reluarea partidelor pe puncte.

Cu 18 puncte strânse după prima parte a sezonului Ligii a III-a, Cermeiul ocupă locul 8 în clasamentul seriei a 4-a.

FOTO: UTA Media Design

0
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.