Cluburi polivalente

Halterofilii CSM-ului, la treabă din a doua zi a anului pentru un 2017 la înălțimeDin 2 ianuarie halterofilii CSM Arad, pregătiţi de Adi Jigău şi Pavel Sebeşan, au revenit la pregătiri. În fața lor se așterne un an cu multe competiţii importante.

Urmează întrecerile naţionale (acolo unde se atacă loturile „tricolore”) şi până la cele de anvergură mondială sau europeană. Astfel, sunt speranţe de participare (şi, de ce nu, chiar mai mult) la „mondialele” de juniori II din Thailanda (etapă de calificare la Jocurile Olimpice pentru tineret), Jocurile Copiilor din Turcia, „mondialele” de juniori I, sau „europenele” de juniori I şi II.

Revenind, sezonul debutează pentru arădeni în luna martie, odată cu Cupa României pentru juniori I şi III, etapă de selecţie pentru lotul naţional. Şi apropo de acest subiect, cuplul Jigău – Sebeşan le dă la lotul de junioare de la Galaţi pe: Luciana Condurache, Daniela Gărgar şi Adelina Vizitiu şi la Centrul Olimpic de juniori şi tineret de la Bistriţa pe Sorin Oros, Cosmin Krupla şi Emanuel Danciu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button