Arhivă articole

Felnacul își ia „închizător” camerunez, Istin a ales Sântana


A șasea forță a Ligii a IV-a Arad la finalul turului și-a fixat reunirea pentru prima zi a lunii februarie. În mare parte, lotul va rămâne același, singurul fotbalist care și-a exprimat dorința să plece fiind Migricel Istin (foto). „Era un fotbalist important pentru noi, dar vrea să joace la Sântana. Îi mulțumim și-i dorim baftă”, a menționat Dan Cuedan.

Pe banda stângă a defensivei, antrenorul formației de pe Mureș l-ar putea utiliza în retur pe Cristian Țugulescu, fostul fotbalist al Pîncotei în Liga a 2-a. Fotbalistul de 17 ani și-a dat acordul de principiu pentru VI-FE, cu mențiunea că pavel Piroș l-ar putea direcționa spre o ligă superioară în orice moment.

La capitolul întăriri l-am putea trece și pe Rodrigue Nkongue, care ar putea deveni primul fotbalist de culoare din istoria Felnacului. Mijlocașul central defensiv de origine cameruneză este impresariat de reșițeanul Alin Negrea, a luat deja cunoștință cu Aradul în luna decembrie, iar pe 1 februarie e așteptat la reunire. „Noi zicem că l-am convins să rămână la noi cel puțin până în vară. Are 21 de ani și e parte a politicii noastre de întinerire a lotului. Mai contăm și pe timișenii Olariu și Petri, doi juniori interesanți, dar mai căutăm unul-doi jucători. Ne bazăm și pe Dubeștean, care, cel puțin deocamdată, nu și-a manifestat dorința de a pleca și sperăm să nu o facă. Important este că după discuțiile avute la Primăria din Felnac știm pe ce buget ne bazăm și e totul în regulă. Intenționăm ca din vară să mai înființăm o grupă de juniori D, dar vom avea grijă și de secția de judo a clubului ce promite rezultate bune și în acest an”, a precizat și Dan Ristin, președintele „alb-roșiilor”.

În paralel, Dan Cuedan a lucrat și la programul de amicale al iernii, Cermei, UTA II și Sântana fiind printre adversarii confirmați. Se mai așteaptă răspuns de la Millenium Giarmata și ASU Poli.

0
0


3 thoughts on “Felnacul își ia „închizător” camerunez, Istin a ales Sântana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.