UTA Arad

Mijlocasul D. Muntean e prima achizitie a iernii la UTA





Conducerea clubului UTA a ajuns astăzi la un acord cu polivalentul jucător Dumitru Muntean, care a activat în turul actualei stagiuni la Olimpia Satu Mare.

”Ne bucurăm să anunțăm transferul lui Muntean, un fotbalist cu evoluţii extrem de sigure şi constante,  cu calităţi ofensive excelente, deşi ocupă posturi în defensivă. A fost dorit de staff-ul nostru tehnic, jocul său se pliază perfect pe ce ne dorim acum  la UTA”, a transmis Codru Grădanriu, directorul general al UTA-ei.

”Sunt foarte bucuros că am ajuns la un club de tradiţie precum UTA. Sper să fie un pas înainte pentru mine şi aştept să demonstrez în teren ceea ce pot. Obiectivul meu personal este la fel ca al echipei, promovarea în prima ligă.”, sunt primele cuvinte ale lui Muntean în calitate de echipier al UTA-ei.

Dumitru Muntean, care poate juca atât ca fundaș lateral cât și ca mijlocaș de bandă, s-a născut pe 26 octombrie 1989, la Satu Mare. A debutat la seniori în liga secundă pentru FC Silvania, unde a jucat între 2009 și 2011 (12 meciuri – 1gol). În perioada 2011-2013 a jucat la Luceafărul Oradea (41 de meciuri). Din 2013 a îmbrăcat tricoul Olimpiei Satu Mare (90 de meciuri). În turul actualei stagiuni a înscris 8 goluri

10 comentarii

  1. Bun venit la UTA !! Sper sa aduca un plus „valoare”in jocul echipei,avem nevoie de oricine pune suflet in realizarea promovarii.Promovarea ar fi cel mai frumos cadou care il putem primii noi suporterii dupa atatia ani de „pribegie”prin subsolurile fotbalului.Locul nostru este in Liga 1 ! Rugaminte poate face cineva un filmulet cu stadiul lucrarilor la stadion? Nu doresc sa ajungem sa jucam pe Dan Paltinisan,ar fi cea mai grea lovitura !!! Conducerea clubului,staful,SCU,si oricare suporter haide sa facem presiune pe primar sa termine stadionul.

    0
    0
    1. Sunt -15 grade noaptea si tot multe minus ziua, nu se mai lucreaza nimic pana la primavara sigur. La fel de sigur stadionul nu va putea gazdui jocuri de fotbal in 2017.

      0
      0
  2. E ok , dar fotbaliști din liga 1 ??? De ce atita graba ?!?! Nu mai bine așteptăm un pic pina vedem ce se întîmplă la echipele cu probleme din liga 1 ??? Ca doar nu o sa-si găsească toți contracte noi?!?!?

    0
    0
    1. @StrongRed din pacate astia din divizia A nu doresc sa coboare in B si ca parere decat o rezerva din A eu prefer unu ca si Muntean care vede in UTA un drum spre performanta si cel mai important cu foame de fotbal nu ca plictisiti aia din liga 1 care vreau bani dar ei mucles, si sa nu fim rai acest Muntean a cam fost cel mai bun de la Olimpia in sezonul acesta si chiar cel trecut. O achizitie buna care sigur ne va ajuta cu faptul ca se pliaza foarte bine pe mai multe posturi.

      0
      0
  3. Acest D.Muntean are 27 ani si soseste din orasul arbitrului Otto Anderco,ultima data masior la Oli S.M,sau a lui Gabi Both,Vigu,Prodan…..E un jucator bunicel,dar nu sparge gura targului,fata de Andrei Cordos care le avea cu fotbalul si elimina un ,,stangaci,, ?????din aparatrea noastra subreda…!Poate iar ma musca de ceva..capsunarul ,,alonso,,ce se automareste..Xabi Alonso ,ce a jucat la Real Sociedad,Real Madrid,Bayer Munchen,nationala Spaniei, ce baga ca nu ma pricep la fotbal,fiind batran…!Am fost intepat de ,,alonso -golanul,, ,caci l-am facut mai tanar cu 10 ani pe aradeanul Munteanu de la Valcea….Rosu si conducerea sper sa aduca 1 fundas titular si un varf bun !Hai UTA !.

    0
    0
    1. nu are dc sa te muste ” alonso capsunarul”….vad ca o iei personal militiene…nu te baga nimeni in seama, oricum nu-l cunosti nici pe muntean, sa spui ca nu rupe gura targului..asa ca , suntem satui de tine si fiind ofiter(asa te-ai catalogat tu) sau ce erai pe vremea lui ceasca , la cat esti de certat cu limba romana ,ma mir ca stiai sa faci un raport:))))toate cele bune..hai uta….

      0
      0
  4. Ai dreptate Cico,dar eu m-a gindeam ca e diferența între liga 1si 2,si deci si între jucatori;exemplu Stratila,se vede ca a jucat in liga 1 .

    0
    0
  5. Mai,, papagal de alonso,, m-ai facut senil si ca nu stiu date despre jucatori…,dar te anunt ca de ma culcam cu cine ti drag tie…,atunci oare iesea un senil…?Cufuritule…intreaba pe fostul sef al politiei Ar Col.Cioflica, Hahaianu ,pe colonel Tuduce Sabin din Santana cu care am fost coleg,++++++si pe marii fotbalisti aradeni si daca ma cobor la nivelul tau fotbalistic ,,e Jale,,mataluta ce semnezi ,,alonso,,!Tu ce meserie ai,destept ce te dai..?Sa i-a dracu pe cel care nu-i cunoaste pe,,cei 2 Munteanu,,ori pe cel care scrie neadevar,golanasule….?Vezi ca Rosu e cam nemultumit de prima achizitie…,caci UTA sufera LA FUNDASI buni si un atacant percutant.Pericolul promovarii vine de la Brasov si Mioveni,d-lor utisti !Hai UTA !

    0
    0
  6. Este un transfer reusit pt. UTA., acest jucator D. Munteanu care a fost unul dintre cei mai buni si constanti jucatori al Olimpiei S M. Bravo conduceri !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button