Pariuri sportive, gaming și casino

Pariorii din Arad creează probleme agențiilor de pariuri din cartier





Agențiile de pariuri de cartier din Județul Arad întâmpină dificultăți reale în debutul acestui an. Nu numai vremea îi ține pe pariorii ardeleni acasă, ci și faptul că o bună parte dintre aceștia au înțeles numeroasele avantaje pe care le oferă casele de pariuri online.

Dacă în anul precedent pariorii evitau să joace pe internet pentru că aveau anumite dubii cu privire la legalitatea acestei metode și pentru că le era frică de o posibilă amendă, piața jocurilor de noroc online din România s-a stabilizat, iar în prezent avem destui operatori care au primit licență definitivă de la ONJN și la care vom putea paria 100% legal și fără nici un risc cel puțin până în 2026.

Chiar dacă numărul agențiilor de pariuri stradale a crescut progresiv în ultimii ani, în prezent, peste 10 milioane de români accesează zilnic internetul. Numărul utilizatorilor care navighează folosind telefonul mobil este într-o continuă creștere de la an la an, lucru care indică faptul că aproape toate industriile se vor muta online, mai devreme sau mai târziu.

„Piața pariurilor online ar putea crește cu 20% în anul 2017. În cel mult 5 ani de zile, marea majoritate a pariorilor vor juca online,” a declarat Cădar Marius, fondator al comunității PariuriX.com și primul autor al unei cărți dedicate pariurilor din România. Specialistul ce se bucură de o experiență de peste 15 ani în pariuri le recomandă pariorilor care vor să migreze online să-și deschidă conturi la aceste agenții, la care pot juca fără grijă 100% legal și fără nici un risc:

 

Betfair este cel mai cunoscut operator de Internet betting exchange din lume. Operatorul britanic le pune la dispoziția pariorilor români și o platformă de Sportsbook (la care se poate juca ca la orice altă casă de pariuri online), pe care utilizatorii pot juca pariuri cu asigurare și se pot folosii de funcția Cash Out parțial sau total pentru a-și mări șansele de câștig.

 

Betano este o casă de pariuri online care dispune de cote foarte bune prin intermediul ofertei „Marjă 0%”. Casa de pariuri care a debutat în primăvara anului trecut în România dispune de o aplicație pentru iOs (iPhone și iPad) prin intermediul căreia pasionații pot plasa pariuri prin comandă vocală. Oferta pentru meciurile de Liga 1 de la Betano este foarte bogată în opțiuni, iar partidele sunt transmise live video.

 

Netbet este o agenție de pariuri online cunoscută pentru oferta vastă de pariuri live, care include numeroase evenimente din diferite sporturi și o multitudine de piețe rapide și tipuri de pariuri interesante. Operatorul are și obiceiul de a-i surprinde pe utilizatori cu oferte speciale construite în jurul evenimentelor sportive de mare interes.

 

Sportingbet este una dintre cele mai vechi agenții de pariuri 100% online. Operatorul britanic activează în peste 200 de țări și și-a lansat de curând o nouă platformă modernă și extrem de bine optimizată pentru orice dispozitiv, atât de tip desktop, cât și mobil. De asemenea, Sportingbet organizează concursuri și propune oferte semi-permanente interesante și provocatoare.

 

Unibet este una dintre cele mai premiate agenții de pariuri online ale ultimului deceniu. Casa de pariuri britanică a câștigat recent distincția „Operatorul anului 2016” din partea EGR Magazine. Pe platforma celor de la Unibet jucătorii români au acces la camere de bingo și de poker, cazinou virtual și live, și bineînțeles, la o ofertă completă de pariuri sportive.

 

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button