28/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Atacantul Ciolacu și fundașii Ichim și Mamele, ultimele ținte ale „Bătrânei Doamne”

Una dintre candidatele certe la promovare din Liga 2, UTA Bătrâna Doamnă caută în aceste zile să îşi întărească lotul, antrenorul Laurenţiu Roşu vizând în special aducerea unui atacant şi a unui fundaş central. Până acum, arădenii au bătut palma doar cu un jucător, cu mijlocaşul Dumitru Muntean de la Olimpia Satu Mare.

După ce i-a ratat pe atacanţii Andrei Herghelegiu, blocat de FC Botoşani după ce a plecat Matulevicius şi Vlad Morar, care a semnat cu FC Viitorul, cât şi pe fundaşul Andrei Cordoş, care se transferă la campioana din Maldive, utiştii s-au orientat către alţi jucători de Liga 1. Principala ţintă a arădenilor pentru postul de atacant este acum Andrei Ciolacu, de la ASA Târgu Mureş. Conducerea clubului negociază intens în aceste ore cu fostul rapidist, jucător pe care speră să-l convingă să semneze.

Pentru postul de fundaş central, Laurenţiu Roşu are două ţinte, pe Alexandru Ichim (27 ani), care s-a despărţit de FC Botoşani şi Iulian Mamele (foto), care a evoluat în prima parte a sezonului la Concordia Chiajna. În discuţii poate intra şi un stoper macedonean.

Rămâne de văzut ce succes vor avea arădenii, având în vedere că ASA Târgu Mureş spune că Andrei Ciolacu va continua la echipă, ba, mai mult, a bătut palma chiar şi cu Alexandru Ichim. Singurul rămas accesibil ar fi Mamele, care a evoluat doar în 6 meciuri pentru Concordia în prima parte a sezonului.

Adrian Georgescu (liga2.prosport.ro)

0
0
%d blogeri au apreciat: