UTA Arad

Nedelcu, soluție ofensivă (și) pentru Roșu? Fostul fotbalist al Ceahlăului e oricum „acontat” de UTA II





În așteptarea atacantului consacrat care să lupte pentru titularizare cu Petre și Curtuiuș, „Bătrâna Doamnă” pare să fi găsit o a patra variantă de vârf. La 19 ani, Dan Nedelcu are deja destule meciuri la activ în tricoul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț în eșalonul secund, pentru care a și înscris trei goluri.

În principiu, fotbalistul a fost adus pentru UTA II, dar poate fi o soluție și pentru Laurențiu Roșu, mai ales dacă el va fi inclus în lotul ce va pleca în cantonamentul din Spania duminică seara. După desființarea echipei de seniori a Ceahlăului, „vârful” de 1,86 metri a evoluat în campionatul Elite pentru gruparea de sub Pietricica, iar în prima parte a acestui sezon la Cimentul Bicaz. În tricoul formației de Liga 4-a a înscris 9 goluri, într-un campionat destul de echilibrat al județului Neamț. În vară, fotbalistul a fost în probe și în Italia, la Fidelis Andria, dar nu s-a înțeles cu gruparea din Peninsulă.

Tânărul atacant va participa la antrenamentul de mâine al primei echipei și ar putea primi câteva minute și în amicalul cu Lunca Teuz Cermei, de sâmbătă (ora 12). Dacă va semna cu arădenii, Nedelcu îl înlocuiește în lotul lărgit al UTA-ei pe un alt fotbalist din Moldova. Teodor Ignea nu a confirmat la Arad și s-a întors la Bacău.









10 comentarii

  1. Sa fim coreci : acest Nedelcu poate fi un viitor fotbalist,dar nu este ceea ce iar trebui..acum echipei UTA ,in lupta pentru promovare. Cut despre Ignea formularea corecta nu este ” nu a confirmat la Arad” ci nu a prmit sansa sa confirme , la UTA. Ca una este sa joci linga tinereii lui Atletico si alta e sa joci la prima echipa, sa te vada lumea.

    0
    0
  2. Haideti domne ca acest Nedelcu, nu poate fi o solutie pt. la ce ii trebuie UTA.-ei urgent la momentul actual. Acest tanar ,nu poate fi decat o tanara speranta pt. viitor , nicidecum pt. acum.

    0
    0
  3. Ion tu esti culmea se spune clar ca acest jucator a venit pentru echipa 2 si ar putea fi vazut de Rosu ( nu suntem siguri ca se va intampla). Ignea a dat un gol in tot turul nu stiu cate meciuri ai vazut tu a echipei secunde eu am vazut vreo 4, 5 si vreau sa iti spun ca baiatul mi s-a parut slabut in Judet exista atacanti mai buni ca el (Modan, Alin Mihai sau alti). Singurul ca parere din cei 4 plecati care mi se parea mai ok a fost Ungurianu dar ceilati trei nu sunt o pierdere. Ion in toata lumea aceasta echipa a doua este folosita pentru jucatori care sa fie testati pentru a ajunge la prima echipa. Ii aduci le dai un timp sa joace iar daca vezi ca fac fata ii sui la prima echipa cei de la satelit ce au facut nimic de ce Ignea de exemplu nu a dat mai multe goluri sau de ce Garbita a fost eliminat de vreo 4 ori neavand nici o realizare, de ce Ghiunghiuș jucator crescut de Atletico adus pe cand era junior din Alba, sau Ungurianu n-au facut mai mult sa se impuna. Si ceva foarte important Ignea, Ungurianu, Garbita s-au antrenat cu echipa mare de pe vremea lui Roly tu crezi ca daca Rosu nu vedea ceva la ei nu ii retinea? Tot timpul comentariile tale sunt impotriva de ce se face aia, de ce este transferat ala, nu sunt bani pentru salarii mari ( daca dai unuia salariu mare si joci ca alti mai buni pe care ii ai cum se vor simti acestia) as vrea sa vad si din partea ta un comentariu pro echipa, imi place ca te si lauzi ca mergi la meciuri ce fel de suporter, esti tipul acela care inca de la incalzire cearta jucatorii ( nu te supara dar dupa comentarii asta esti). Tot o dai ca jucatori lui Atletico poti de exemplu sa ii reprosezi lui Copaci ceva in meciul cu Valcea, nu bineinteles sau lui Stahl un copil de 17 ani care a intrat foarte bine in meciuri si mai sunt si alti nu tu doar sa dai in Atletico si ca nu li s-a dat sanse celor plecati care erau ai UTA-ei halal

    0
    0
    1. CICO este cel mai pertinent comentariu pe care l-am citit și văzut in ultimul an pe acest site ,un comentariu cu argumente un comentariu real și corect in contextul dat !Bravo ți-e se vede ca urmărești îndeaproape fenomenul și nu scrii in necunoștință de cauza sau răutăcios!Bravo

      0
      0
  4. Cico nu-l certa pe Ion ca si el vrea doar binele UTA-ei ca noi toti si de aceia ne spunem parerea,care poate fi buna sau mai putin exacta.Pe timpuri la UTA a venit varful buzoian Leonida Nedelcu,dar asta avea valoare…!Nici eu nu prea cred ca acest tinerel din localitatea lui ,,Soric,, poate sa faca fata pretentiilor noastre si o fi bun la UTA 2 ori judeteana..Vedeti daca ne-am dat bijuteria tanara MAN cu 300 000 la cioban si banii de pe el se papa pe salariile celor ramasi! Fl Costea ne-a facut zile fripte cand era tinerel si fiind batran si cu ifose,e bine ca nu a fost luat ca marca vreun gol si apoi indisciplina si cartonase,ori se dadeas accidentat..!Arnautu ne-a refuzat,dar avea pretentii mari ?!E liber Ov.Vezan batranelu,deoarece Calin Moldovan de la Cugir s-a saturat de el,ca e tot accidentat….!Frica-mi ca o buctam intr-un meci de acasa si apoi conducerea se scuza ca nu au gasit atacant si o sa promovam doar cand e terminat Neumanul.Sa auzim numai de bine,dar cele 3 achizitii nu prea corespund pretentiilor noastrem a inraitilor suporteri utisti.Hai UTA !

    0
    0
  5. Le are cu…greşeşti ,jucatorii care au fost adusi la acest club au valoare si corespund pretentilor , echipa asta va promova poate depe locul doi daca nu de pe locul 1 singura amenintare serioasa era brasovul care se pare ca se va scufunda !

    0
    0
  6. Eu zic sa avem rabdare. Daca romanii nu vor sau nu putem gasi ce cautam..atunci sa fie un strain. Sa mai asteptam putin. Sa aiba un cantonament reusit apoi sa se rezolve cu terenul pe care vom juca ca dintr-o data face primaria 3 stadioane si in vara sa ne bucuram de locul 1 sau 2.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button