Gloria LT Cermei

Aslău: „Va veni și momentul în care măcar o parte dintre jucătorii de la Cermei se vor întoarce la UTA”





Cermeiul i-a dat o replică bună „Bătrânei Doamne”, bazându-se pe nu mai puțin de opt jucători împrumutați chiar de la adversarul de azi. Absolut toți au intrat azi în luptă pe sinteticul, respectiv Petrache, Cotoc, Suslak, Coșa, Aldan și Bulza, din primul minut, plus Varga și Morar și s-au descurcat destul de bine, cu un plus evident pentru Adi Suslak.  „Susțin în continuare că-mi doresc enorm ca jucătorii care lucrează acum cu mine să facă pasul spre UTA. Înseamnă că ne antrenăm și jucăm bine. Chiar sunt convins că va veni și momentul în care măcar o parte dintre cei care sunt acum la Cermei se vor întoarce la UTA”, a spus Mircea Aslău după disputa de azi.

Referindu-se la joc și deznodământul său, antrenorul divizionarei a treia a adăugat: Chiar dacă adversarul a condus la un moment dat cu 2-0, băieții au jucat foarte bine pe tot parcursul partidei. Și în prima repriză am avut trei-patru situații. Cel mai important este că în multe momente ale jocului ne-am ridicat la nivelul adversarului. Este bine că am avut ocazia să ne verficăm potențialul și valoarea cu o formație solidă precum UTA. Rezultatul ne mulțumește și el, acest test ne dă încredere pe mai departe”.

Practic, Aslău ar mai avea nevoie de un singur fundaș central cu ceva experiență, dar rezolvarea ar putea veni de la Gurban, care acum e accidentat. „Dacă nu, poate ne ajută tot UTA în acest sens…”, a spus mai în glumă mai în serios „principalul” celor de la Lunca Teuz. Totodată, Costea a promis că pe 9 februarie va reveni la echipă de la muncă, din Portugalia și va fi rezerva lui Rusu între buturi.

După Diarra, mijlocașul defensiv Mohammed ar putea fi al doilea ivorian din lotul Cermeiului. Jucătorul de culoare a intrat destul de bine în meci, însă nu s-a luat o decizie finală în privința sa. „Trebuie să ne interesăm dacă poate fi legitimat, căci dacă avem probleme cu obținerea permisului său de muncă sau alte aspecte, nu are rost să insistăm”, a menționat și Petre Bulza, președintele celor de la Lunca Teuz.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button