Arhivă articole

ianuarie 2017
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Roșu: „Îmi doresc să câștig mereu, dar rămânem cu un ultim antrenament bun înainte de plecarea în Spania”


De mâine, „Bătrâna Doamnă” scapă de frigul și terenurile proaste din Arad și bifează cea mai importantă a pregătirii de iarnă în Spania, la Oliva Nova.  Înainte de a lua avionul spre Valencia, utiștii au disputat un prim test, în compania celor de la Lunca Teuz Cermei, încheiat la egalitate, după ce echipa fanion avea 2-0 pe tabelă.

La final, Laurențiu Roșu a ținut să sublinieze în special aspectele pozitive ale întâlnirii. Am făcut egal, mi-aș fi dorit să câștig, fiindcă asta îmi propun la fiecare meci. Păcat, am avut și un penalty ratat de Petre, dar până la urmă e bine că ne-am atins scopul, un ultim antrenament bun înainte de plecarea în Spania, fără a avea jucători accidentați. Iar pericol exista, căci se aluneca destul de mult pe acest teren sintetic”, a spus tehnicianul „roș-albilor”, care a confirmat componența lotului de 24 de jucători przentată, ieri, de sporarad.ro.

Singurul mic semn de întrebare îl viza pe Daniel Nedelcu, atacantul de 19 ani venit de la Piatra Neamț, care nu s-a mișcat rău în prima parte a testului cu Cermeiul.  „O să intre în programul echipei a doua, împreună cu Wild și Covaci. Este clar că ne mai trebuie un atacant apropiat valoric de cei pe care îi avem. Se lucrează la acest aspect de când s-a terminat ultima etapă a anului trecut. Au fost unele soluții, nu s-au putut concretiza, căutăm în continuare un fotbalist care-și dorește să vină aici”, a adăugat fostul internațional.

Cermeiul, cu aproape o jumătate de echipă împrumutată de la UTA, a fost un adversar incomod, arțăgos pentru divizionara secundă. În plus, cu un gol și coautor la celălalt, Adrian Suslak nu putea rămâne neremarcat pentru a doua oară în câteva luni de Laurențiu Roșu. „E normal ca o echipă care joacă împotriva uneia de o categorie superioară să se ambiționeze, cu atât mai mult cu cât este și ea din același județ. Iar jucătorii lor, în special cei împrumutați, e clar că vor să demonstreze că pot să revină la UTA. Până la urmă, și ei și-au atins scopul în acest amical”, a mai comentat „principalul” Bătrânei Doamne.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.