Fotbal judetean

Curticul e a doua echipă calificată la turneul final al campionatului județean de fotbal în sală. Finală cu patru eliminări cu Socodorul!





Sala de sport din Macea a găzduit cel de-al doilea turneu al campionatului județean de fotbal, organizat de Asociația Județeană de Fotbal. Ca și precedenta, cea de la Sântana, competiția a fost destul de puternică și echilibrată în special în fazele sale finale. Până una alta, să vă prezentăm tabloul meciurilor din grupe și clasamentele finale:

Clasamente finale

Au urmat apoi jocurile din semifinale și pentru stabilirea locurilor 3-8:

Finală încinsă, adjudecată de curticeni

În ultimul act au ajuns două dintre prim divizionarele județene. S-a jucat pe viață și pe moarte, dovadă cele patru eliminări dictate de Gabi Hărduț și Cristian Coroban pentru socodorenii Virzob, Gerheș și Bibarț și „grănicerul” Avrămuțiu. Curticiul a condus cu 2-0, prin reușitele semnate Andrei Pleșca și Remus Avrămuțiu, în timp ce pentru echipa lui Tibi Darazs a înscris Alin Molcuț. S-a terminat 2-1 pentru „alb-albaștrii”, care merg lângă Sântana în tabloul finalei, de la Sala Sporturilor Victoria. „Chiar dacă nu s-au desfășurat pe teren mare, partidele de la acest turneu și în special finala ne-au readus concentrarea pierdută puțin pe timpul vacanței destul de lungi. Fiindcă am făcut în special antrenamente cu caracter fizic, băieții nu au fost foarte proaspeți, dar chiar și așa cred că nu s-a pus niciun moment problema echipei mai bune. Inclusiv tensiunea din meciul cu Socodorul ne face bine, deși ne-am fi dorit ca adversarii să fie puțin mai sportivi. Dar, până la urmă, și astfel de meciuri nasc pasiuni și ambiții și se întâmplă să-ți mai pierzi cumpătul”, a menționat Dinu Maghici. Antrenorul Curticiului, ajutat de pe margine de președintele Ghiță Tăucean, s-a bazat pe următorii jucători la Macea: Dorin Iacob – Andrei Pleșca, Dan Morariu, Remus Avrămuțiu, Rafael Varga, Raul Nedea, Gabriel Parlapan, Ioan Hanc, Darius Don, Ionuț Prică și Andrei Morar.

Competiția a suscitat și interesul conducerii AJF, în frunte cu președintele Adi Lucaci, vicele Ovidiu Coman și Răzvan Cadar, șeful Comisiei de Arbitri Arad.

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button