Fotbal judetean

Reprezentanți ai CJ Arad au onorat Balul Arbitrilor din Bekes, maghiarii vin la fotbal la finalul săptămânii





În baza strânsei relații începute în urmă cu 15 ani de zile, arbitrii arădeni au trecut granița la colegii din Bekes, pentru tradiționala petrecere de început de an. Comisia Județeană de Arbitri a fost reprezentată de președintele Răzvan Cadar, vicele Marius Alexa, Leontin Buda și Corneliu Tiulea. Sezon de sezon, colaborarea, gândită sub forma unui schimb de experiență, se concretizează delegarea a câte șase brigăzi de arbitri pentru a conduce meciuri în primul eșalon județean din Arad (de către maghiari), respectiv Bekes (de către arădeni).

Cele două tabere se vor întâlni și în acest weekend la Arad, mai precis vineri, când are loc un „patrulater” pe parchetul Sălii Sporturilor Victoria. Pe lângă selecționatele „fluierașilor” din cele două județene despărțite de graniță, vor mai intra în luptă și echipele Consiliilor Județene din Bekes și Arad.

În altă ordine de idei, după ce Ovidiu Hațegan a fost singurul arbitru arădean prezent la cursul de instruire de iarnă de la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, urmează ca și „fluierașii” din circuitul ligilor doi și trei să aibă cursuri și testări luna viitoare. Primii merg la Cheile Grădiștei pe 20 februarie, iar cei din eșalonul trei, la care se adaugă și Tudorel Jurcă ca și tânăr talent, sunt convocați la Cluj pe 24 februarie. Și Comisia Județeană Arbitri le pregătește un mini-stagiu centralizat cavalerilor fluierului pe finalul lunii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button