01/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Crișul și Lipova, puse în gardă de FRF: Baraj cu trei fotbaliști Under 19? Lucaci a reacționat deja

Dacă tot nu a eliminat barajele pentru promovarea în Liga 3-a, Federația Română de Fotbal s-a gândit să oblige campioanele județelor să dispute cel mai important meci al anului după regulile eșalonului la care tind. Decizia e, oarecum, logică, dar nerealistă, atâta timp cât nu există campionat județean în țară care să fi impus deja aceste reguli, iar o schimbare în acest moment, cu patru luni înainte de baraje, ar da peste cap loturile deja conturate ale pretendentelor la promovare.

În Liga a 4-a Arad, formațiile puse în gardă de FRF sunt Crișul Chișineu Criș și Șoimii Lipova, care – probabil – își vor disputa supremația până la final. În județul nostru există obligativitatea folosirii a cel puțin doi fobaliști Under 21 și nu…trei Under 19 cum și-ar dori cei de la Casa Fotbalului. „Am trimis deja o solicitare pe adresa FRF de a renunța la această idee, această regulă, ce ar lua, cred, prin surprindere toate formațiile județene din țară. Probabil, vor fi cereri de acest gen de la toate AJF-urile, iar Comitetul Executiv va lua o decizie defintivă în acest sens”, ne-a declarat Adrian Lucaci, președintele Asociației de Fotbal Arad.

Crișul și Lipova sunt despărțite de 5 puncte în vârful ierarhie, Curticiul, formația de pe locul 3 în Liga a 4-a Arad, având cu 12 puncte mai puțin decât liderul.

0
0
%d blogeri au apreciat: