Gloria LT Cermei

Cermeiul rămâne cu un singur ivorian, dar se bate la FRF pentru dreptul de joc al lui Ianc





Reunită la mijlocul lunii trecute, Lunca Teuz Cermei a bifat prima etapă a pregătirii de iarnă, între care și două amicale, ambele împotriva unor echipe ale UTA-ei. Teamul lui Aslău i-a învins cu 2-1 pe puștii sub 17 ani ai lui Petcuț și Bogoșel și a remizat (2-2) cu viceliderul ligii secunde.

Chiar dacă a pierdut câțiva jucători importanți, prin venirile lui Șiclovan, Sulea, Varga și Ianc (foto), divizionara a treia pare să-și fi recâștigat echilibrul. Totuși, acesta din urmă nu are certitudinea că poate continua la Cermei și asta pentru că a avut deja două legitimări în acest sezon, la Crișul Chișineu Criș și Șoimii Pîncota. „Cum Pîncota nu mai are activitate, fotbalistului i se îngrădește dreptul de muncă. O să ne adresăm comisiilor federale, având convingerea că i se va face dreptate. E exact speța lui Dulap, în cazul căreia ar trebui să se dea un răspuns defintiv în această săptămână”, a menționat Petre Bulza. Așadar, Diarra rămâne singurul ivorian din lotul formației de pe Teuz.

Totodată, președintele „roș-albilor” a anunțat că se va renunța la ideea legitimării lui Mohammed. Evoluția mijlocașului defensiv a fost pe placul lui Mircea Aslău, însă: „Ca și fotbalist extracomunitar e greu de legitimat. În plus, se știe, noi avem un buget, în care nu sunt cuprinse cheltuieli cu cazarea fotbaliștilor”, a mai explicat Bulza.

Sâmbătă, Cermeiul înfruntă în amical Sebișul, iar pe 11 februarie urcă la Moneasa pentru cantonamentul de iarnă.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button