UTA Arad

La Oliva Nova iese Andor, intră Tănase





Schimb de mijlocași în cantonamentul „Bătrânei Doamne” la Oliva Nova. Durerile la nervul sciatic au crescut pentru Cristian Andor, care e nevoit să revină la Arad pentru un tratament complex. În plus, mijlocașul de bandă nu se mai putea antrena alături de colegii săi și va începe procesul de recuperare sub supravegherea fizioterapeutului Zsolt Nagy.

Locul din cameră a lui Andor va fi luat de Ionuț Tănase. După ce și-a scos și ghipsul la cele două degete zdrobite la mâna dreaptă, juniorul a primit ok-ul din partea medicilor să se antreneze normal, inclusiv să intre la joc. Astfel, mijlocașul de 18 ani prinde o săptămână de pregătire bună pe terenurile „biliard” de la malul Mării Mediterane și ar putea fi luat din nou în calcul de Laurențiu Roșu pentru primele meciuri de puncte în stagiunea de primăvară.

FOTO: UTA Media Design









6 comentarii

  1. Pacat ca Andor nu a rezistat la prima pregatire fizica, mai serioasa care o face. Sciatica nu trece usor, poate recidiva, se pierde pregatirea, se pierde echipa, tocmai cind ajunsese un titular. Mare pacat !. Cit despre Tanase, si el va avea de acum o mai mare concurenta, atata la zona sub 21 ani ( caci si Adili si Valceanu si Celea sint variante, plus ceilalti, mai vechi) , dar si la postul de mijlocas,la care pot aspira acum si Valceanu, Muntean, dar si Copil. Avand multe variante de posturi sub 21 ani,unde doar Petre si eventual Burla sint fixi, UTA va putea schimba formatia si stilul mult mai simplu.

    0
    0
    1. burla e foarte penibil in ulimul timp , de cand s a interesat Steaua de el are doar figuri , se crede fotbalist , insa el e doar prieten cu fotbalistii.
      Pareerea mea ca Burla ar trebui inlocuit.

      0
      0
    2. Adili are 22 de ani. Mai documenteaza-te! Repet, Cosmine este pus doar pe treaba de a comenta aiurea, nu conteaza daca e bine sau rau!

      0
      0
  2. Imi pere rau de Andor ca s-a accidentat tocmai acum in pregatiri. Este un jucator foarte important pt. UTA. mai ales la mijlocul terenului acolo unde UTA. sufera cel mai mult. Sa speram ca isi va reveni in cel mai scurt timp.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button