UTA Arad

„Roș-albii” întâlnesc Castellonul în locul fostei campioane a Coreei de Sud





Meciul amical cu Seongam FC, programat luni, 6 februarie, nu se va mai disputa, după ce echipa din Coreea de Sud s-a văzut nevoită să-și modifice planurile. Utiștii s-au reorientat rapid și au găsit un adversar spaniol. Miercuri, 8 februarie, de la 12,30, ora României, UTA va fi față în față cu CD Castellon, una din cele mai vechi grupări din Spania.

Înființată în 1922, Club Deportivo Castellon a petrecut, de-a lungul timpului, unsprezece sezoane în Primera Division, iar în 1972-1973 a jucat finala Cupei Spaniei (Atletic Bilbao a învins-o atunci cu 2-0), aliniind o echipă în care se regăsea Vicente del Bosque, antrenorul care a câștiga tot ce se putea câștiga – Liga Campionilor, Cupa Intercontinentală (amândouă cu Real Madrid), Campionatul Mondial și Campionatul European (cu Spania).

În acest moment, formația din Castellón de la Plana, evoluează în eșalonul patru iberic. Stagiunea trecută, au ratat promovarea în Liga 3-a în urma meciurilor din play-off.

8 comentarii

  1. Castellonul este plin de romani, cred ca UTA chiar va avea galerie. ca si in Germania, liga a 4 a spaniola e buna, asa ca ma astept la un meci echilibrat. Oare nu s-o mai putea vedea meciul tot asa ?

    0
    0
    1. Din nou Cosmin vorbeste prostii! Oare a câta oară? Meciul se joaca în complexul Oliva Nova. M-am săturat de doctorul astă, e o minte bolnava care vrea sa comenteze mereu. Nu se poate abtine.

      0
      0
  2. aduceti-l pe Man acasa, gunoiul de reghemeghe nici macar nu l-a inclus in lot azi la cluj..Petre si alti tineri talentati aveti grija nu mergeti la steaua sau dinamo ca va stricati viitorul..

    0
    0
  3. Ai mare dreptate Imalovici,de ce mama naibi astia de la FCSB in frunte cu Reghe isi bat joc de un baiat de 19 ani , in care ia facut tot felul de promisiuni si bagandu-i in cap ca daca va semna cu FCSB va ajunge vedeta mare in fotbalul romanesc si in echipa nationala. Uite ca lucrurile nu au fost tocmai asa si acuma acest copil are impreuna cu taicasu remuscari si pareri de rau pt. ca s-au inhamat la asa ceva . Pe acest copil nu pot sa il invinovatesc pt. ca a fost luat de val si nu isi putea da seama de consecinte, dar pe altii care l-au impins de la spate, da. Deja cred ca acest copil si-a iesit din forma demult de cand nu a mai jucat si nici nu va juca vreodata la FCSB ,odata cu venirile lui Alibec, Gnoiere si multe alte rezerve care stau pe bara si au prioritate inaintea lui. Trebuia sa isi vada de trea lui si sa ramana la UTA. cel putin 2-3 ani si apoi sa plece unde era mai bine dar in niciun caz FCSB sau Dinamo. Daca va mai sta mult pe tusa, acest copil isi va rata cariera de fotbalist . De ce il tine pe bara acest Reghe, si nu ii propune lui Becali sa il dea cu imprumut la o echipa in care poate juca si il tine pe tusa stiindu-se ca nu are cum sa joace la FCSB !!!!

    0
    0
    1. S-ar putea sa fiu subiectiv (normal,doar sunt suporteri utist),dar cred ca Man ar avea loc ,mai ales in jocurile din campionat, in 11-le stelist. Pacat ca interesele unora, pot ajunge sa distruga cariere. ..
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  4. Normal ca Dennis ar avea loc in echipa pt. ca are talent, sa vazut clar ca ,atunci cand la bagat in teren Reghe, el a jucat destul de bine dar coechipierii lui cand el era foarte bine demarcat in careu si asteptand sa primeasca mingea, el a fost ocolit pt. ca era interesul lor pt. a nu il face mare pe Dennis. Deci la FCSB sunt interese pt. a juca in primul 11. Cu ce lot are FCSB la ora actuala, Dennis dupa parerea mea, nu are nicio sansa sa joace acolo si chiar daca are un salariu mult mai mare decat la UTA., este egal cu zero pe langa placerea de a juca fotbal ,mai ales la varsta lui. Taicasu, sa faca intr-un fel si sa se duca la Becali si sa-i spuna ca daca tot nu are loc in echipa FCSB -ului ,sa ii dea drumul sub forma de imprumut la alta echipa unde poate zburda pe teren de placere dar in niciun caz la echipa2a a FCSB-ului pt. ca si acolo sunt intrese mari si greu de jucat in primul 11.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button