Fotbal judetean

Irimia, ca și plecat de la Săvârșin cu destinația Zăbrani! Formația lui Neamț se reunește săptămâna viitoare





Până la urmă, Victoria Zăbrani își va rezolva problema goal-keeperului, după ce Mitrea a virat spre AS Dorobanți. Profitând de relația excelentă pe care o are cu fostul său coleg de la CS Ineu, Adrian Abrudean l-a convins pe Cristi Irimia să vină lângă el, mai aproape de Arad. De altfel, distanța mare a Săvîrșinului față de municipiu, a fost unul dintre principalele motive pentru care experimentatul goal-keeper , în condițiile în care acesta e profesor, dar și antrenor cu portarii la Viitorul Arad. „Vreau să le mulțumesc celor de la Săvîrșin, sunt oameni de onoare, iar cu mine au fost foarte corecți. Le doresc baftă, sunt sigur că se vor descurca și fără mine. Despre relația cu <<Știli>> (n.a. Adi Abrudean) se știe că este una strânsă și e timpul ca și fotbalistic să colaborăm din nou”, a spus portarul, ajuns la 42 de ani.

Într-adevăr, Cătălin Neamț confirmă iminenta despărțire de Irimia, cu mențiunea că acesta i-ar fi promis să-i găsească un înlocuitor între buturi. „Îl înțeleg și pe Cristi, îi mulțumim pentru aportul adus la rezultatele echipei în tur. Rămâne să ne găsim alt portar, dar și alți doi-trei jucători, fiindcă nici Alex Drăgan sau Sălășan nu vor mai continua la Săvârșin. Deocamdată, singura achiziție certă e Roli Sandu, fost component al UTA-ei 96. Lunea viitoare facem vizitele medicale și ne apucăm și noi de antrenamente și o să legăm și câteva amicale”, a menționat antrenorul-jucător al Săvârșinului.

Diferența de puncte după turul Ligii a IV-a între fosta și viitoarea echipă a lui Irimia este de 2 puncte în favoarea Zăbranului, în condițiile în care combatantele sunt vecine de clasament, pe locurile 9 și 10.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button