Fotbal judetean

„Fii rătăcitori”, cu poftă de gol: Unirea Sîntana – AS Dorobanți 6-0

Seria amicalelor de pe Șega a fost deschisă azi de „duelul” a două prim divizionare județene. Cei 11 fotbaliști ai „lanternei roșii” nu au putut ține piept uneia dintre formațiile de Top 6, ceva mai bine pregătită și cu cei doi atacanți reveniți la echipă cu poftă de joc și de gol. Este vorba despe Alin Ginghină (foto), autor a unei „duble” și de Capătă, care a înscris și el o dată. Cl. Popa, Vidac și Stanciu au fost ceilalți fotbaliști care l-au învins pe Mitrea pentru un sec 6-0.

Chiar și fără Martin, Vuin  și Lanțoș , Sîntana a fost evident echipa mai bună. Sigur, și lui Ciubăncan i-au lipsit destui fotbaliști: Vaștag, R. Lăsculescu, Horvath, R. Szabo sau Sas, dar și juniorii împrumutați de la Viitorul, care sunt plecați în cantonament. „Deocamdată, mă bucură pofta de joc a băieților, de faptul că încep să reapară unele automatisme în atac, care au cam dispărut în tur odată cu pierderea unor jucători. Urmează o săptămână foarte grea pentru noi, căci mai trebuie să încărcăm fizic, sper doar ca jucătorii să nu acuze accidentări sau astfel de probleme, în așa fel încât să poată veni la pregătire”, a spus Dinu Donca. „Cât ne-au ținut bateriile, eu zic că am dat o replică bună, așa ca la primul amical al iernii. Nu am avut nicio schimbare la dispoziție, rămânem cu un antrenament dur, dar util. Am văzut exact unde mai avem de lucrat, inclusiv la campania de achiziții”, a punctat și Marius Ciubăncan, antrenor și jucător la Dorobanți.

Formații:

Sîntana: Csurka – Paven, Peia, Mateiu, Istin – Vidac, Marc, Josan – Al. Ginghină, Capătă, Cl. Popa. Au mai jucat: Matiș – Vârciu, Stanciu, Deaconu.

Dorobanți: Mitrea – M. Ando, Pistrui, Nadiu, Mitran – Ciubăcan, Georgiu, Bojtos, Szoke, Levai, Apostol.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close