Minifotbal, futsal

Șimandul încearcă să facă față asaltului campioanei en-titre la futsal în turul doi al Cupei României





Fotbalul în sală câștigă tot mai mult teren în Arad, campionatele Ligii De Savoia născând multe ambiții, însă doar Șoimii Șimand s-a înscris într-o competiție națională. Este vorba despre întrecerea rezervată juniorilor Under 19, însă gruparea manageriată de Adrian Cuc s-a prezentat și la startul noii ediții a Cupei României cu o formație combinată.

În primul tur, „portocoaliii” au trecut cu 5-3 de „satelitul” Informaticii Timișoara, iar sorții au decis ca în faza următoare să încrucișeze armele chiar cu campioana en-titre a României. AS City’us Târgu Mureș e favorită certă în disputa de miercuri seara, de la Polivalenta arădeană, dar: „Ne jucăm șansa oricât de mică ar fi. Vrem să jucăm fotbal, dar mai important este faptul că am reușit să aducem la Arad o formație profesionistă, chiar pe campioana României. De aceea, ne așteptăm o prezență numeroasă la meci, iar acesta l-am putea considera marele nostrum câștig din prezența în Cupa României. Bineînțeles, va fi și o bună oportunitate pentru jucătorii noștri tineri de a vedea cam la ce nivel trebuie să ajungă dacă vor să facă performanță în acest sport”, a spus Daniel Mărcuș, antrenor și jucător al Șoimilor.

Șimandul va alinia o „garnitură” formată din: Răzvan Stanciu – Cristian Țigan, Dumitru Buruiană, Emil Lasc, Denis Cordoș, Cosmin Petrila, Denis Sferdean, Laurențiu Onaca, Vlad Jurcă, Ioan Ardelean, Daniel Mărcuș și Raul Malița.

Partida ce începe la ora 20 e ultima din turul doi al Cupei, ce a mai programat „duelurile”:









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button