26/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

După Turneul Banat Champions League, din comuna timișană Giroc, Viitorul a mai câștigat o întrecere amicală rezervată copiilor de 7 ani. Este vorba despre Cupa de Iarnă de la Simeria, organizată de Constantin Vișan, fostul fotbalist al celor de la ACU.

De altfel, echipa acestuia din urmă a și câștigat competiția la o categorie mai mare (2008), în timp ce Viitorul Arad a câștigat tot la 2009: 3-1, cu CFR Simeria, 1-0, cu VHP Pădureni și 4-0, cu Sebeș Alba. Ultimul meci s-a jucat în familie: Viitorul I – Viitorul II 3-1.  „Mă bucur că băieții se confirmă o forță la această categorie de vârstă, cel puțin în partea de Vest a țării. Din câte am văzut, Atletico Arad și Poli Timișoara sunt apropiate valoric de noi, fără să se înțeleagă că suntem în competiție directă cu ele. Ne vedem de drumul nostru, de antrenamente, obiectivul este să creștem câți mai mulți fotbaliști din acești copii”, a menționat Flavius Pavel, antrenorul „alb-roșiilor” de la Viitorul.

Luca Stoica, Adrian Lobonț, Matei Dan, Luca Catanzariti, Nari Antochi, Ayan Sherzad, Radu Iorgov, Darius Boldor, Andrei Sârb, Răzvan Popian, David Burta, Flavius Moni, Matheo Stiri și Andreas Hanc a fost lotul deplasat de Viitorul la întrecerea din județul vecin.

0
0
%d blogeri au apreciat: