Fotbal feminin

Schimb de mentalitate pentru ineuance după primul cantonament din carieră?





Cu 9 puncte strânse din 21 posibile în prima parte a stagiunii Ligii 1 feminin, CS Ineu a dezamăgit mai degrabă. Inițial, zărăndancele se gândeau la promovarea în elită, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu cea din târg.

Cristian Sculici spune că jucătoarele sunt cele care trebuie să-și reevalueze obiectivele. „Dacă ele înțeleg că trebuie să-și schimbe puțin atitudinea față de acest sport, atunci avem o șansă să progresăm. Noi am încercat să le stimulăm cu un cantonament la Moneasa, primul pentru ele, la capătul căruia sper că și-au dat în sfârșit seama ce înseamnă o pregătire normală și sacrificiul în fotbal”, a menționat tehnicianul „alb-albastrelor”.

Într-adevăr, săptămâna trecută, Sculici și Lucian Ardelean au avut la dispoziție 14 jucătoare, pentru antrenamente cu accent pe partea fizică. La această oră, achizițiile lipsesc, însă există tratative avansate cu 3-4 jucătoare care ar trebui să umble la calitatea lotului. Ineul începe returul pe 12 martie cu un meci pe teren propriu cu „lanterna roșie”, Sporting Lugas Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button