Gloria LT Cermei

Izoiul, ultima piatră de încercare a Cermeiului în cantonament: „Încărcați pentru retur”Chiar dacă au avut parte doar de cinci zile pline de pregătire centralizată, cermeianii nu s-au menajat deloc la Moneasa. Pe terenul din localitate au ajuns doar de trei ori, ocazie cu care au văzut și mingea, iar în rest au „înghițit” zeci de kilometri pe binecunoscutele trasee din stațiunea de la poalele Munților Codru Moma. „Am bătătorit cărările spre cabana Dallas, platoul de lângă Poștă, iar pe ultima sută de metri am ajuns și la Izoi. Nimeni nu s-a menajat, nu am avut parte de accidentări, ne-am atins scopul în acest minicantonament”, ne-a mărturisit Alex Nistor, experimentatul mijlocaș al celor de la Lunca Teuz Cermei.

Revenind la „excursia” de azi, de la Izoi, trebuie dat Cezarului cei a Cezarului. Claudiu Vereș a dat peste cap cronometrul, alergând cei aproximtiv 7,3 kilometri în pantă în 33 de minute. Fotbalistul de bandă a fost urmat de Adrian Suslak și Dani Bulza, însă toți componenții lotului s-au încadrat în 42 de minute.  Mâine dimineață, jucătorii lui Aslău mai parcurg jumătate din distanța până la celebra cabană din vârf de munte, ocazie cu care pun punct stagiului de pregătire de la Moneasa. „Am avut toate condițiile și la Hotelul Parc, unde am făcut partea de forță și recuperare după efort. Îi simt pe băieți încărcați pentru retur, vrem neapărat să începem cu dreptul, la Jimbolia. Poate nu avem un lot prea numeros, dar este unul compact, în care tragem unii pentru alții, iar asta s-a văzut și în aceste zile la Moneasa. Jucătorii nou veniți s-au integrat rapid, e și greu să nu o faci în grupul format aici”, a adăugat fotbalistul de 27 de ani.

Sâmbătă, Cermeiul va intra pe „Șega” pentru testul cu Unirea Sântana, pentru ca săptămâna viitoare, marți și miercuri, să mai aibă programate două teste, cu Felnacul și Giarmata.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button