UTA Arad

Utiștii se conformează mutării la Șiria: „Ne vom adapta ca și până acum”





Plecarea „Bătrânei Doamne” din oraș pentru meciurile oficiale ale primăverii a devenit o certitudine. Când subiectul a devenit fierbinte și s-a vorbit pentru prima oară de posibilitatea „migrării”, respectiv după primul derby al Vestului disputat în mocirlă, Laurențiu Roșu spunea că ar fi păcat să se ajungă până aici. Antrenorul UTA-ei se gândea în primul rând la suporteri, la neplăcerile provocate de deplasarea acestora în afara orașului și, implicit, la o susținere mai scăzută pentru echipa sa.

Acum, la rândul său, fostul internațional a fost pus în fața faptului împlinit și spune că se va plia noilor condiții oferite de arena „Otto Grefner” din Șiria. „Este logică alegerea conducerii, deoarece este cel mai apropiat teren pe care se pot desfășura meciuri de Liga a 2-a. Atât noi, staff-ul, cât și jucătorii, sunt sigur că se vor adapta cum ne-am adaptat și până acum. Totodată, ne bucurăm că Primăria modernizează arena <<Motorul>> pentru noul sezon. Cu tot inconvenientul mutării, ne bazăm pe sprijinul suporterilor. Sper să fie alături de noi, cum au fost și până acum, să ne sprijine în realizarea obiectivului. Am înțeles că cei din conducerea noastră vor pune la dispoziție autocare pentru deplasarea fanilor,  iar acesta e un lucru îmbucurător”, a comentat situația Roșu.

Arădean getbeget, Alin Gligor a jucat sau s-a antrenat pe toate arenele orașului din anii ’90 încoace. A făcut-o pe „Telecom”, unde a și debutat în întrecerile de seniori, „Vagonul”, „Strungul” „ACU-Motorul” și „Francisc Neuman”. Primele trei stadioane au dispărut sub loviturile buldozerelor, iar cele din Aradul Nou și UTA nu sunt practicabile. Totuși, căpitanul Campioanei Provinciei și-a păstrat diplomația. Noi suntem jucători profesioniști, nu avem de comentat, ne facem datoria și ne conformăm. Dacă gazonul de la Șiria se prezintă mai bine decât cel de pe Motorul, mutarea poate fi de bun augur”, a comentat fundașul de 33 de ani.

Până una alta, repatriați din Spania, „roș-albii” au rămas să antreneze pe terenul doi al bazei „Motorul”, iar duminică vor disputa tot acolo, dar pe terenul unu, amicalul cu sârbii de la Dinamo Pancevo.

FOTO: UTA Media Design

4 comentarii

  1. Suporterii adevărați vom fi la Siria exact cum am fost si pe „Motorul” max 1000 restu-i can can.CU „UTA ORIUNDE SI PANA LA MOARTE”!!!

    0
    0
    1. de cind sunteti 1000? ,abia va adunati100-200 cu tot cu grupele de copii si cu parintii si bunicii lor.

      0
      0
  2. Siria nu este departe, ajungi mai repede la Siria, decit din Ghencea.la Stadionul National. Sa speram ca mutarea va lasa timp celor ce se ocupa de Motorul sa il faca cumva disponibil, desi eu in administratia Aradului ( vizavi de sport) nu mai cred. Ieri s-a tavalugit Gloria, si s-a terminat montarea portilor, dar copiii de la fotbal vin tot echipati in trening si nu pot face un dus , dupa antrenament. Cit despre tribune ,la Gloria, sint , probabil, vorbe aruncate , pentru trecerea timpului

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button