Alte sporturi

Chiar dacă UTA nu va juca pe „Gloria”, disputa atletism – fotbal nu s-a stins





Teoretic, anunțul mutării echipei fanion a Aradului la Șiria, pentru meciurile pe puncte ale primăverii, ar fi trebuit să stingă disputa dintre cluburile de atletism ce funcționează pe „Gloria” și fotbaliști. Problema, însă, rămâne atâta timp cât utiștii intenționează să facă o parte din antrenamente pe arena de la Bou’ Roșu și-au adus și porți, iar pe antrenorii de atletism nu au fost întrebați nici acum de sănătate.

Tocmai de aceea, Asociația Județeană de specialitate intenționează să organizeze o conferință de presă chiar la sediul Direcției Județene de Sport și Tineret, condusă chiar de Alexandru Meszar, „părintele” proiectului UTA. „În baza protocolului din 2007, am făcut o solicitare la DJST pentru găzduirea unei întâlniri cu presa, la care participă reprezentanți ai cluburilor de atletism, dar și gimanstică. În continuare, suntem tratați cu indiferență, absolut nimeni nu a venit să negocieze cu noi un program de folosire a arenei Gloria. Noi avem bătut în cuie un program de antrenamente,  CSȘ Gloria – între orele 14-18 și CSM Arad – 18-20. Mai e și problema vestiarelor, unde avem materiale de lucru, haine și unde am înțeles că vor să intre fotbaliștii. Repet, ceea ce ne deranjează cel mai mult este lipsa comunicare din partea Primăriei sau măcar a celor de la UTA, parcă nici nu existăm în acest oraș”, ne-a declarat Constantin Miclea, antrenor și vicepreședintele Asociației Județene de Atletism.

Cel mai probabil, echipa fanion a Aradului va desfășura o parte din antrenamentele săptămânii viitoare pe „Gloria”, însă rămâne de văzut dacă va putea folosi și vestiarele. Cert este că tensiunea încă e ridicată, iar cu ocazia conferinței de presă de marți nivelul ei ar putea crește din nou dacă părțile nu se așează la masa dialogului.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button