Fotbal judetean

Curticenii luptă pe trei fronturi: campionat, Cupă și futsal, cantonamentul se face pe plan local





Cea de-a treia forță a primului eșalon județean a mers deocamdată pe „înverzirea” lotului de jucători. Hadăr, Vasii, Rotar, Iercan, Săcui și Roza nu mai fac parte din lotul Frontierei Curtici, unde au ajuns, în schimb, juniorii UTA-ei, Șiclovan și A. Morar, Darius Don (Dorobanți), iar Crișan și Cornea vor face saltul din pepiniera proprie.

Achizițiile grele lipsesc deocamdată, deși revenirea lui Prică poate fi trecută la acest capitol. Totuși, până la reluarea returului, ar mai putea apărea ceva noutăți și asta pentru că: „Avem discuții cu doi-trei jucători, sperăm să le și materializăm. Oricum, chiar și în această formulă eu zic că ne vom descurca pe toate fronturile. În acest moment, suntem încă în cărți și pentru campionat, Cupă, dar și trofeul pus în joc la fotbal în sală. Am demonstrat o formă bună în amicale și încă mai avem trei săptămâni pline de pregătire, inclusiv un mini-cantonament pe plan local”, spune Ghiță Tăuceanu, președintele „vameșilor”.

Într-adevăr, în trei partide amicale, Frontiera a înscris nu mai puțin de 21 de goluri: 5-1 cu UTA III, 4-1 cu Atletico Arad și 12-0 cu Șoimii Livada. Fiindcă jucătorii nu au reușit să-și ia liber de la serviciu, curticenii vor avea parte de o săptămână intensă de pregătire pe plan local. „Urmează o săptămână cu patru antrenamente, sâmbătă avem turneul final al campionatului de sală, iar duminică întâlnim Zăbraniul în amical. Până la reluarea returului, mai întâlnim Pecica și Crișul. Având sprijinul necondiționat al Primăriei și Consiliului Local, sperăm să încheiem cât mai sus posibil acest campionat și, de asemenea, să facem progrese la nivel de copii și juniori”, a adăugat Tăucean.

Curticiul începe campania de primăvară cu un meci pe teren propriu împotriva celor de la Cetate Săvîrșin, pe care i-au învins în tur cu 4-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button