UTA Arad

UTA joacă duminică la Brăila, meciul se vede la Digi Sport!





Weekendul următor, se reiau și partidele ligii secunde la fotbal, ocazie cu care în scenă revine și echipa fanion a Aradului. Aceasta are parte de o deplasare lungă, la Dunăre, încheiind practic runda cu numărul 22.

Partida dintre Dacia Unirea Brăila și UTA e programată duminică, începând cu ora 11 și va fi transmisă în direct de Digi Sport1. Etapa se întinde pe parcursul a trei zile, alte două meciuri urmând a se vedea pe același post TV, după cum urmează: CS Mioveni – Dunărea Călărași (vineri, 24 februarie, ora 18) și FC Brașov – Olimpia Satu Mare (sâmbătă, 25 februarie, ora 12,30).

Celelalte jocuri se dispută sâmbătă, de la ora 11: Luceafărul – Sepsi, Clinceni – Afumați, Foresta – ASU Poli. Mai sunt două partide aflate sub semnul întrebării, respectiv CSM Râmnicu Vâlcea – Balotești și Metalul Reșița – Unirea Tărlungeni, formațiile din Zăvoi și Ștefănești fiind ca și retrase din campionat. Alte două echipe, Juventus București și Chindia Târgoviște tiu deja că au parte de etapă liberă, după ce Pîncota și Berceni au aruncat demult prosopul.









2 comentarii

  1. Mai bine taci ca-i faci numa rau copilului. Cu siguranta esti parintele lui, membru din familie sau prieten.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button