UTA Arad

UTA, pe urmele fostului „astral” Bukari?





Echipa fanion a Aradului nu a renunțat la gândul de a mai transfera un atacant, de altfel solicitat de Laurențiu Roșu încă de la finalul anului trecut. După ce negocierilr cu mai mulți fotbaliști români au căzut sau au rămas în stand-by, din informațiile noastre, conducerea „Bătrânei Doamne” studiază posibilitatea de a-l readuce în România pe Sadat Bukari.

Ghanezul a evoluat timp de trei ani (2012-2015) pentru Astra Ploiești, pentru care a înscris 15 goluri în 52 de prezențe pe scena Ligii 1. Calitățile sale principale sunt tehnica și viteza, la 27 de ani având deja și destulă experiență competițională. La actuala campioană a României a disputat inclusiv meciuri de Europa League.

Cert este că utiștii ar trebui să se miște rapid, mai ales că Petre a devenit incert pentru deplasarea de la Brăila.

11 comentarii

  1. Cam tarziu, nici nu putem sti nivelul sau sau de pregatire si de sanatate. @ Ady Max ne spune ca a jucat 25 minute…intr-un an, asta arata , probabil o accidentare serioasa ( ligamente incrucisate ? osteocondrita ?). Nu stiu ce sa spun, UTA nu este in situatia sa arunce banii, dar daca salariul e mic, si pentru termen scurt poate ar fi util, ca fotbal a jucat la nivel bun

    0
    0
  2. Ziceti voi ce vreti,dar parca conducerea utista ne abureste ca vrea promovarea…,Ma uit cat se screm sefi utisti sa aduca un atacant….Nu stiu daca Bubakari ne poate ajuta,dar intreb de ce unii atacanti romani evita sa vina la UTA ?Doamna ajuta sa iese bine pentru UTA la Braila unde seriful Brasoveanu e un fel de Pascu ori Enache a Brasovului.Sa fie intr-un ceas bun sosirea ganezului.Hai UTA !

    0
    0
      1. Dupa ultimul meci Clinceni-UTA ,as vrea mai baietas needucat sa vedem cine a avut dreptate…?La mintea ta…analizeaza clasamentul dupa meciul Poli-UTA,CA SA VEZI CINE A AVUT SAU NU DREPTATE.Aburica peluzar, visezi liga 1,dar mai e mult pana se ajunge acolo,fara stadion si cu sponsori marunti….

        0
        0
  3. Este o solutie buna,pt. ca Stahl a demonstrat cat a fost introdus pe teren, ca are calitati tehnice bune. Mie unul mi-a placut de el, comparandu-l ca stil de joc cu Johan Cruyf. Da este un jucator tanar si promitator dar va depinde numai de el ca sa reuseasca. Forta UTA. si sa batem la Braila unde nu va fi usor.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button