Fotbal judetean

„Vladi” s-a încărcat la munte pentru: „Mai multe puncte decât în tur”. Algerianul Ramzi – pata de culoare a lotului





După modelul stagiunii trecute, când cantonamentul de iarnă a pansat rănile din jocul prestat în tur, CS Glogovăț a urcat pentru câteva zile la Monaeasa. 18 fotbaliști s-au rupt de treburile de acasă, servici sau școală în special pentru antrenamente cu caracter fizic.

Fiindcă au avut non stop la dispoziție un microbus, cei de la „Vladi” au avut posibilitatea să opteze pentru traseele UTA-ei din urmă cu un an. Se știe că Roland Nagy și-a pregătit elevii la Dezna, pe terenul din localitate și pe platoul din afara localității, spre satul Laz, același lucru făcându-l și Călin Dehelean de duminică până azi. „Băieții chiar au răspuns bine solicitărilor, au realizat că prima regulă în fotbal este să poți alerga timp de 90 de minute și eu zic că ne-am atins scopul în acest stagiu de pregătire. În afara de ultima zi, când Goldiș a acuzat ușoare probleme la mușchii inghinali, am fost feriți de accidentări. Cireașa de pe tort a fost alergarea spre Izoi de ieri, un rol important în acest sens avându-l Blănaru, care a reușit să-și motiveze colegii până în vârf”, a spus tânărul tehnician al grupării de la marginea Aradului.

Aflată pe locul 13 după prima jumătatea a sezonului, Glogovățul își propune să se distanțeze de zona fierbinte a clasamentului. „Ne propunem mai multe puncte decât în tur, asta e clar. Bazele le-am pus prin acest stagiu de pregătire, dar și campania de achiziții. Ciornei, Blănaru, Mariș, dar și ultimul sosit, Mekki Ramzi, sunt fotbaliști care ne vor ajuta cu singuranță în retur”.

Ramzi (foto 2) este un mijlocaș central de origine algeriană de 19 ani, care deja i-a cucerit pe cei de la Vladi prin calitățile fotbalistice și implicare. În afara celor menționați deja, la Moneasa au mai transpirat: P. Vîrtaci, Cheșa – Danciu, Cornea, L. Avram, Goldiș, R. Ardelean, Gornic, Negrea, Magdi, Doboș, Gain, Chiș, Ciobanu și Covaci, cu mențiunea că ultimii cinci sunt juniori. Din lot mai fac parte și Neag și Stavila, însă conducerea clubului e pe cale să se mai înțeleagă cu un fundaș lateral.

Glogovățul începe seria de amicale mâine, în compania Șimandului, pe lista adversarilor iernii mai aflându-se deocamdată Horia, Livada și Mîndruloc.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button