Fotbal judetean

Moral înainte de cantonament: CS Ineu – AS Socodor 1-2

Două dintre formațiile ce-și propun să scape de retrogradarea în Liga 5-a s-au întâlnit, ieri, într-un amical pe terenul „Armonia” din Ineu. Socodorul a confirmat forma bună din această perioadă și, după UTA Under 19, a depășit și formația lui Sculici tot la un gol diferență.

Deși, „galben-albaștrii” au avut destule faze de poartă, golurile lor au venit din două penalty-uri, obținute ca urmare a unui henț în careul zărăndanilor și un fault al lui Karmanoczky asupra lui Bibarț (foto). S. Mako și Buia și-au asumat responsabilitatea execuțiilor și nu au ratat. Scorul pauzei a fost 0-1, iar imediat după reluarea ostilităților Alin Gligor a ratat o lovitură de la 11 metri. Totuși, Spătaru avea să egaleze cu un șut frumos de la 25 de metri, însă au punctat din nou în minutul 67 și nu au mai pierdut avantajul.

Mâine, în jurul orei 8, Socodorul se mută la Arieșeni pentru o săptămână de  pregătire centralizată. „Acest test, respectiv evoluția bunicică și rezultatul, ne dau moral înainte de cele câteva zile foarte grele de la munte. Mă bucură cheful de fotbal al băieților, dar ceea ce contează sunt meciurile pe puncte și până acolo mai avem de pus la punct câteva aspecte. Primul dintre ele, pregătirea fizică, iar conducerea clubului ne dă o mare mână de ajutor cu acest cantonament”, a spus Tiberiu Darazs, tehinicianul Socodorului, care va deplasa 17 jucători în stațiunea din județul Alba.

Dincolo, în tabăra Ineului, efectele cantonamentului de iarnă se văd mai ales în dreptul juniorilor. Aceștia au făcut o primă repriză curajoasă, așteptările fiind mai mari de la „greii” echipei. „Antrenorul a fost puțin supărat pe atitudinea jucătorilor cu pretenții de titulari. Copiii fac ceea ce pot la 16-17 ani, dar de la cei cu experiență se așteaptă mai mult”, ne-a mărturisit Ionuț Benea, directorul sportiv al Ineului.

Formații:

Ineu (prima repriză): Ardelean – Ciocan, Jilavu, Iaroș, Dragoș – Udrescu, Florea, Belei,  Bogdan – G. Mașniță, Gavrilă.

Ineu (repriza a doua): Pușcaș – Țîrban, Karmanoczky, Iaroș, Hulbăr – Călăcean – Ciocan, Spătaru, Ponta, Mîneran – Al. Gligor.

Socodor: Vîrzob – Licker, Maier, Mariș, Gherheș, Bragea – Purtan, Zekany, Fluieraș – Miron, Mako. Au mai jucat: Oală – Bibarț, Sulea, Prescură, Buia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button