UTA Arad

Punct(e) și de la capăt! UTA reia bătăliile pentru Liga 1 pe Dunăre: „Să câștigăm, pentru asta ne-am pregătit în ultima lună și jumătate!”





După 77 de zile calendaristice, Campioana Provinciei reia bătăliile pentru Liga 1. Vacanța de iarnă a fost ceva mai scurtă ca altădată, pregătirea intensă, mai ales că o bună parte a ei s-a făcut în sistem centralizat, pe terenurile biliard din Spania, la temperaturi de primăvară. Meciurile de verificare au fost în general bune, campania de achiziții – pozitivă, însă măsura tuturor va fi dată de rezultatele din campionat.

Iar pentru arădeni campionatul se reia la Brăila, o echipă fără pretenții de promovare, dar periculoasă în special pe teren propriu. Laurențiu Roșu chiar și-a studiat adversarul și cam știe de ce vor avea parte elevii săi mâine dimineață. „Am vizionat ambele partide ale lor cu Dunărea Călărași, atât cel de campionat cu care au încheiat anul acasă, cât și cel amical de acum câteva zile. Pe ambele le-au câștigat cu 2-1, dar am observat că brăilenii au cam schimbat o jumătate de echipă între cele două partide. Ceea ce a rămas constant la ei a fost rapiditatea cu care execută fazele fixe, chiar și auturile de margine, în ideea de a-și surprinde adversarul. Mai e și factorul teren despre care am auzit că nu va fi foarte bun, dar trebuie să ne acomodăm și să câștigăm. Pentru asta ne-am pregătit în ultima lună și jumătate, vrem să debutăm cu o victorie”, a anunțat „principalul” arădenilor.

Dincolo, Alin Pânzaru şi-a dorit foarte mult ca formaţia pe care o pregăteşte să se antreneze pe „Municipal” încă de miercuri, dar acest lucru nu a fost posibil. Zăpada de abia s-a topit, iar suprafaţa de joc este moale, situație în care şedinţele de pregătire s-au desfăşurat pe stadionul Chimia. „Încă nu am intrat pe terenul nostru pentru că terenul este foarte moale şi avem nevoie de el în condiţii cât mai bune duminică la partida cu UTA. Sperăm, totuși, să facem cel puţin un antrenament pe Municipal, cu toate că s-au anunţat din nou ploi în zona noastră”, a explicat antrenorul Alin Pânzaru pentru liga2.ro.

Referindu-se efectiv la partida cu UTA, tehnicianul brăilean a spus că tradiţia ar trebui să se respecte şi Dacia Unirea să câştige duminică. „Suntem pregătiţi pentru partida cu UTA, toată lumea ştie că la Brăila se câştigă foarte greu. Însă la ora jocului vom vedea dacă acest lucru se va confirma. Noi am câştigat întotdeauna la început de sezon şi sper ca tradiţia să se respecte şi să pornim cu dreptul în 2017. Ştiu însă că nu vom avea o sarcină uşoară pentru că întâlnim o adversară care are ca obiectiv promovarea în prima ligă şi este pregătită din toate punctele de vedere, fotbalistic şi al finanţării, să realizeze acest lucru. Fiind primul meci din acest an, sper să-l tranşăm în favoarea noastră”, a mai spus Pânzaru.

Dacă echipa gazdă nu are nicio absență de lot pentru jocul de duminică dimineață (ora 11, în direct pe Digi Sport1), UTA nu poate conta pe Andor și Barna (accidentați), în timp ce Polgar, Copaci și Costin au rămas acasă din motive tehnico-tactice.

Formații probabile:

Brăila: Popa – Niţă, Ivan, Ghiocel, Necoară – Roşu, Adăscăliţei, Moglan, Neagu – Roşoagă, Iosofache.

UTA: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza, Muntean – Curtuiuș, Petre.

Arbitri: Horia Mladinovici (București) – Ionuț Bobe (Videle) și Ionuț Babadac (Alexandria). Rezervă: Florin Dan (Chirnogi – Călărași).

Observatori FRF: Marian Deaconu (Ploiești) și Viorel Leșeanu (Giurgiu)

3 comentarii

  1. Am ghicit rezultatul meciului Brasov-Satu Mare 1-2 unde Bogdan Andone s-a dovedit ca nu e Nagy …si el nu pierde in prelungiri ca ai nostrii !Sa stiti ca Ion Niculae si fiul sau au decartat recent niste milioane de lei,pentru ca Brasovul in luna mai sa iese din insolventa si sa atace promovarea !A iesit bine astazi cat si ieri pentru UTA prin egalul de la Mioveni,acum urmeaza sa vedem ce poate UTA la Braila,caci locul 2 e dorit si de Olimpia.Vezi mai ala…+ Coco nebunul si Peluzar…..care ma critica ca ii tot dau cu acel meci dubios pierdut la Bv,altfel aveam cu 3 puncte in plus si brasovenii erau terminati…Si ION COSTEA a dorit un egal la Mioveni,dupa cum a mentionat in PROSPORT.Daca d-ne fereste se rateaza promovarea de pe locul 2,in urmatorul campionat este si mai greu ca intalnim retrogradatele din liga 1 si urca Craiova 2,U.Cj,Petrolul,Rapid,Steaua lui Lacatus,Farul,Pitestiul…..Hai UTA !

    0
    0
    1. In fiecare sezon din Liga1 retrogradeaza , asa ca nu e nimic nou , iar echipele care spui ca urca …sa mor de stiu de unde le-ai scos ( in afara de Pitesti nici una nu e in Liga 3 ) . Iar la Brasov , Niculae si fiul nu au decartat nimic ci dimpotriva au castigat dreptul in tribunal sa isi reinscrie creantele de oridinul milioanelor , asa ca echipa e ca si dusa la groapa…

      0
      0
    2. Militiene, n-ai nepoti de rasfatat? Mai lasa-ne cu profetiile astea despre trecut.
      Scrii numai prostii si mai esti agramat pe deasupra. Faci tagma ofiterilor de ras.
      Du-te cu cercul si lasa discutiile astea.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button