31/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Strătilă: „Trebuie să trecem din nou pe 2, sunt convins că suporterii ne vor ajuta chiar și într-o zi de luni”

„Bătrâna Doamnă” a ratat restartul în campionat și a pierdut poziția direct promovabilă în Liga 1. La Brăila, arădenii au avut 1-0, dar și ocazii importante de gol, cea mai mare aparținându-i lui Sorin Strătilă la scorul de 1-1. „Am făcut o preluare în plus și nu am reușit să-mi plasez șutul așa cum mi-aș fi dorit. Dacă am fi marcat atunci, sigur nu mai cedam avantajul. Am simțit în teren că suntem peste adversar, probabil ne-am crezut învingători din primul până în ultimul minut și ne-am trezit că e târziu să mai întoarcem meciul, sau măcar să scoatem un punct. Suntem și noi foarte supărați că s-a întâmplat așa, fiindcă nu aveam voie să pierdem avantajul. Am luat niște goluri pe greșeli în lanț, la primul Alin (n.a. Gligor) nici nu era în teren, dar chiar și așa trebuia să avem o altfel de reacție. Sperăm să nu se mai întâmple așa ceva în acest campionat”, a spus mijlocașul de bandă dreaptă al „roș-albilor”.

Utiștii au aflat azi că primul lor meci oficial la Șiria va fi programat luni, la o oră (15) dificilă într-o zi de lucru. „Au mai fost zile de miercuri sau joi când suporterii noștri au umplut stadionul. Chiar dacă nu mai jucăm în oraș, sunt convins că suporterii ne vor fi alături și ne vor ajuta să câștigăm meciul cu Reșița. Galeria sigur va fi în tribună, dar și restul fanilor, sperăm să-i facem fericiți la final. Reșița nu mai e echipa din tur, s-a întărit destul de mult, dar, pe de altă parte, noi vrem punctele ce să ne readucă pe locul 2. Olimpia stă în această etapă, iar noi, pe lângă puncte, avem nevoie de moral și încredere înainte de dificila deplasare de la Mioveni”, a adăugat Strătilă.

Arădenii se vor antrena în premieră pe gazonul arenei „Otto Greffner” miercuri, acolo unde luni, 6 martie, o așteaptă pe Reșița lui Mihai Stoica.

FOTO: UTA Media Design

0
0
%d blogeri au apreciat: