UTA Arad

Strătilă: „Trebuie să trecem din nou pe 2, sunt convins că suporterii ne vor ajuta chiar și într-o zi de luni”





„Bătrâna Doamnă” a ratat restartul în campionat și a pierdut poziția direct promovabilă în Liga 1. La Brăila, arădenii au avut 1-0, dar și ocazii importante de gol, cea mai mare aparținându-i lui Sorin Strătilă la scorul de 1-1. „Am făcut o preluare în plus și nu am reușit să-mi plasez șutul așa cum mi-aș fi dorit. Dacă am fi marcat atunci, sigur nu mai cedam avantajul. Am simțit în teren că suntem peste adversar, probabil ne-am crezut învingători din primul până în ultimul minut și ne-am trezit că e târziu să mai întoarcem meciul, sau măcar să scoatem un punct. Suntem și noi foarte supărați că s-a întâmplat așa, fiindcă nu aveam voie să pierdem avantajul. Am luat niște goluri pe greșeli în lanț, la primul Alin (n.a. Gligor) nici nu era în teren, dar chiar și așa trebuia să avem o altfel de reacție. Sperăm să nu se mai întâmple așa ceva în acest campionat”, a spus mijlocașul de bandă dreaptă al „roș-albilor”.

Utiștii au aflat azi că primul lor meci oficial la Șiria va fi programat luni, la o oră (15) dificilă într-o zi de lucru. „Au mai fost zile de miercuri sau joi când suporterii noștri au umplut stadionul. Chiar dacă nu mai jucăm în oraș, sunt convins că suporterii ne vor fi alături și ne vor ajuta să câștigăm meciul cu Reșița. Galeria sigur va fi în tribună, dar și restul fanilor, sperăm să-i facem fericiți la final. Reșița nu mai e echipa din tur, s-a întărit destul de mult, dar, pe de altă parte, noi vrem punctele ce să ne readucă pe locul 2. Olimpia stă în această etapă, iar noi, pe lângă puncte, avem nevoie de moral și încredere înainte de dificila deplasare de la Mioveni”, a adăugat Strătilă.

Arădenii se vor antrena în premieră pe gazonul arenei „Otto Greffner” miercuri, acolo unde luni, 6 martie, o așteaptă pe Reșița lui Mihai Stoica.

FOTO: UTA Media Design

2 comentarii

  1. Sese, cu sau fără suporteri, trebuie să bateți…că se va juca luni, sau duminică, seara, dimineața, pe ploaie sau soare, nu mai aveți voie să faceți pași greșiți. Dacă jucați cum ați făcut-o până ați inscris, la Brăila, te asigur că bați tot ce vine la rând din liga asta.

    0
    0
  2. Sorinele ,nici nu imi trecea prin cap ca la 1-0 pt. voi, si la cum a-ti jucat de bine pana sa egaleze brailenii, sa mai intoarca aia rezultatul.Acuma trebuie sa va mobilizati si aceasta infrangere neprevazuta sa va intareasca,invatand din greseli ,greseli marunte in aparare dar care s-au dovedit fatale pt. echipa. Or sa vina meciuri si mai grele deacum in colo si chiar nu trebuie sa mai faceti pasi gresiti ,mai ales cu echipele cu care va luptati la promovare. Fiti mai atenti si pe faza de atac,la ocaziile pe care le aveti pt. ca ai vazut ca,daca tu s-au coechipierii tai nu marcheaza,atunci o fac ceilalti,ca daca marcati voi la 1-0, la revedere, se termina meciul. Sper ca deacum incolo va ve-ti mobiliza si concentra mult mai mult in meciurile care v-or urma. Sa traiesti si multa sanatate. Forta UTA.!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button