Cluburi polivalente

Weekend cu doar patru seturi luate de echipele de tenis de masă ale CSM-ului. Totuși, băieții păstrează șanse de promovare în Superligă!Weekend cu eşecuri pentru echipele de tenis de masă ale CSM Arad.

Mai întâi, în Superliga feminină, trupa lui Cristian Dodean a susținut, vineri, ambele manșe ale disputei cu liderul sezonului regulat, Politehnica Iași. Chiar dacă au jucat acasă, fetele au cedat clar: 1-5 și 0-5. Pentru trupa arădeană, ocupantă a locului patru, singura victorie a înregistrat-o sârboaica Aneta Maksuti, 3-2 cu Andreea Clapa.

La băieţi, în manşa tur a barajului de promovare în Superligă, CSM Arad a jucat pe terenul grupării CSŞ Odorheiu-Secuiesc. A cedat cu 5-3, însă şansele de promovare rămân intacte, mai cu seamă că returul se joacă la Arad peste două săptămâni. La Odorhei, punctele arădenilor au fost aduse de Bogdan Roman (2) şi Patriciu Muntean. De menționat că la masă a apărut și antrenorul Cristi Dodean și asta pentru că Paul Mladin a acuzat o accidentare.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button