Fotbal judetean

Doi mijlocași de la Bîrzava – ultimele transferuri ale Săvîrșinului, care rămâne cu un singur amical în această iarnă





Formația din comuna regală a mers pe avarii în această iarnă. Săvîrșinul s-a reunit la începutul săptămânii trecute, a disputat un meci amical, pierdut cu 3-1 la Păuliș și mai au patru antrenamente până la deplasarea pe puncte de la Curtici.

Marius Cătălin Neamț admite faptul că, probabil, echipa sa va pleca ceva mai greu în retur, dar: „Ne vor reveni după-trei etape, astea au fost posibilitățile noastre pentru această iarnă. A trebuit să țint cont de faptul că toți băieții mei lucrează, iar o parte din lot e din Făget. Am încercat să mai legăm măcar un amical cu Zăbraniul, dar nu s-a putut doar la Arad și ne era peste mână să ne strângem toți acolo. Asta e, mă bazez și pe pe faptul că jucătorii s-au mai pregătit fiecare pentru el, au mai jucat fotbal la sală, au alergat pe unde au putut. Și așa obiectivul rămâne salvarea de retrogradare, iar punctele necesare eu zic că le vom obține”, a spus antrenorul-jucător al Cetății.

Pe lângă portarul Andrei Dagău, fundașul Roland Sandu și fotbalistul de bandă, Adrian Popa, Săvîrșinul și-a mai asigurat serviciile a doi mijlocași din vecini. Este vorba despre Nicușor Bogdan (23 de ani) și Daniel Muntean (21 de ani), care vin de la Olimpia Bîrzava și acoperă benzile. „Îmi mai doream un fundaș central, dar nu l-am găsit. Mergem înainte în această formulă, de nevoie mai putem improviza cu un junior de la Făget în centrul apărării. E important că a revenit și Silviu Iștoc lângă noi, eu zic că nu ne vom face de râs nici în retur”, a adăugat Cătălin Neamț.

Săvîrșinul a strâns 16 puncte din cele 15 partide ale turului și ocupă locul 10 înainte de debutul, de peste o săptămână, a campaniei de primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button