Fotbal judetean

Au Ponta(t) și ultimul test: CS Dorobanți – Progresul Pecica 0-2

Pentru ultima verificare a perioadei de pregătirii, pecicanii au vizitat terenul unei formații din partea a doua a clsamentului Ligii a IV-a, cu scopul de a fi cât mai pregătiți pentru vizita la Mailat, din runda inaugurală a returului. La Dorobanți, au dat peste o formație aflată în creștere de joc și ritm, pe care – totuși – au învins-o cu 2-0.

Până să deschidă tabela din penalty, Angel Ponta și-a pus în pericol propria poartă, cu deviere cu capul în bară. Apostol a mai avut o bună situație de a înscrie pentru gazde într-o primă repriză, dominată teritorial de „galben-albaștri”. În repriza secună, Drîglă a scris concluzia amicalului cu o reluare printre picioarele lui Mitrea după centrarea aceluiași Ponta.

De partea cealaltă, Dorobanțiul avea să termine partida cu șapte juniori în teren, Marius Ciubăncan declarându-se optimist pentru retur. „Per ansamblu, partida a fost destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părți. Diferența pe tabelă a făcut-o experiența lor superioară, au gestionat bine momentele cheie, pe când noi am rămas doar cu impresia că putem întoarce jocul. Oricum, eu sunt mulțumit de cele reușite în această iarnă, ca și achiziții și pregătire, dacă jucătorii vor continua să participle la antrenamente, eu zic că în proporție de 90% ne vom îndeplini obiectivul. Pentru asta, însă, trebuie să încercăm să facem puncte, chiar dnin prima etapă, la Zăbrani. Respectăm echipa gazdă, dar mergem să jucăm deschis și să scoatem maxim”,  a spus antrenorul „alb-negrilor”.

„Deși nu am excelat ca joc și am riscat la cele două-tre ocazii avute de adversari la 0-0, am avut știința să câștigăm această ultimă repetiție. Din păcate, avem probleme de efectiv, nu-l avem nici pe Arsene pentru startul campionatului, dar ne vom descurca până în vară. Formăm o familie, iar acest lucru se va vedea și prin rezultate”, a punctat Cristan Pilan, noul director sportiv al Progresului, care s-a implicat în transferurile lui Brutyo, Isac, Drîglă, Petrilă și Puie. „Numărul achizițiilor e bun pentru perioada de iarnă și vorbim despre jucători tineri, care deja și-au dovedit utilitatea și potențialul în amicale. Dacă ar mai fi rămas cu noi și Moldovan sau Grăjdean, eram foarte mulțumit, așa trebuie să ne numărăm oamenii, în special cei de pe bancă.  Despre meciul de azi nu sunt multe de spus atâta timp cât s-a jucat pe un teren foarte denivelat și pe un vânt puternic”, a completat Dorel Mutică.

Formații:

Dorobanți:Mitrea – Ștrengar, Nadiu, Pistrui, R. Szabo – R. Lăsculescu, Poșta, Georgiu – Văduva, Apostol, Radu. Au mai jucat:  Stejar – Toth, Stancu, Szoke, Levai, Ando.

Pecica: Brutyo – Wild, Șiclovan, Dolga, V. Fritea – Drîglă, Vasilca, R. Fritea, Huțanu – A. Ponta, Puie. Au mau jucat: Isac, Hedeșan, Petrilă.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close