Arhivă articole

Revanșă luată la ultima fază: CS Ineu – Victoria Zăbrani 0-1

Echipa lui „Știli” Abrudean și-a luat revanșa pentru înfrângerea din primul amical al iernii, suferită chiar la Ineu, cu 1-0. Din lipsă de terenuri practicabile, returul s-a jucat tot pe „Armonia”, în câmp, unde vântul puternic și-a făcut de cap.

A rezultat o partidă cu puține realizări, ocaziile clare de gol putând fi numărate pe degetele unei singure mâini. Iar meciul curgea spre un rezultat alb, când Filip a deviat pentru Olariu, Țîrban a luftat, iar experimentatul fotbalist l-a învins pe Pușcaș de la margine careului.

În ciuda înfrângerii, sosită – oricum – la ultima fază și favorizată de o greșeală personală, Cristian Sculici s-a declarat  destul de mulțumit cele întâmplate azi. „Am încercat să facem o ultimă repetiție bună înainte de debutul în campionat și am și reușit pe alocuri. Sunt mulțumit de jocul pe faza defensive atâta timp cât am fost în formula titular, însă pe atac am fost discreți azi. Am avut ocaziiile noastre, prin Spătaru, Belei sau Mașniță, dar am irosit o grămadă de alte atacuri pe lipsă de concentrare. Asta nu mai trebuie să se întâmple săptămâna viitoare cu Felnacul, dacă vrem să debutăm cu dreptul în retur”, a menționat antrenorul zărăndabilor.

Zăbraniul l-a avut la dispoziție în premieră și pe Ion Dragu, un fotbalist de bandă stânga provenit de la Mama Mia Becicherecul Mic. „Date fiind condițiile de joc, teren tare și vânt puternic, a fost mai degrabă un joc de luptă, în care a primat factorul fizic, forța și angajamentul jucătorilor. Sigur, putea și mai bine în special pe faza de construcție și atac, dar chiar așa rămânem cu un antrenament bun înainte de primul meci pe puncte al anului. Acum, la final de perioadă de pregătire, mă pot declara mulțumit de campania de achiziții. Chiar dacă, poate, ne mai lipsește un atacant, am întărit în special axul central cu fotbaliști buni, cu experiență, cu care eu am mai lucrat sau pe care îi cunoșteam destul de bine”, a punctat Adi Abrudean.

Formații:

Ineu: Pușcaș – Bogdan, Karmanoczky (60 Țîrban), Iaroș, Hulbăr (80 Dragoș) – Ciocan, Călăcean (75 Belei), M. Ponta, Spătaru (89 Rădac), Gavrilă (46 Udrescu) – G. Mașniță (46 Gligor).

Zăbrani: Irimia – Ștreango (Mereuță), Francescu, Cati, Dragu – Topai (Rogojinaru), Crișan, Corlățeanu, Filip – Goldiș (Olariu), Iorgovan.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.