UTA Arad

Burlă, în tribună pentru că: „Nu a avut o reacție pozitivă după meciul de la Brăila”





Dacă Marius Curtuiuș s-a îmbolnăvit, Bogdan Burlă și Dumitru Muntean au sărit din primul „unsprezece” al UTA-ei ca urmare a evoluțiilor mai puțin convingătoare de la Brăila. Mai mult, fundașul stânga de 20 de ani nici nu a luat pe bancă astăzi, împotriva Reșiței, Laurențiu Roșu explicând și de ce la finalul confruntării. „Am decis să nu contăm pe Burlă, fiindcă nu a avut o reacție pozitivă după meciul de la Brăila. Ceilalți, da. Sper ca pe viitor să-și dea seama ce a greșit și să aibă o reacție pe măsură. Filaret a jucat foarte bine azi, a demonstrat că este un fotbalist pe care ne putem baza oricând, chiar dacă l-am plimbat de pe un post pe altul.  Ca junior pe postul lui Burlă l-am luat pe Copaci, l-aș fi băgat pe el dacă era nevoie. E un jucător tânăr, serios, care a răspuns bine şi în pregătiri, a evoluat bine la echipa a doua, la fel şi când am apelat la serviciile sale. Regândim situaţia jucătorilor Under 21, dar asta facem în fiecare săptămână. La fiecare meci ne gândim cum e mai bine pentru echipă. Continuăm să ne bazăm pe fiecare jucător din lot, iar aici mă refer și la Polgar sau ceilalți juniori care se antrenează cu noi”, a menționat antrenorul „roș-albilor”.

După ce la Brăila, Muntean și Vîlceanu au avut prilejul debutului la UTA, astăzi a fost rândul lui Gianmarco Piccioni să bifeze primele minute oficiale la gruparea arădeană. Italianul nu a rupt gura târgului, iar Roșu știe și de ce. „A venit târziu la echipă. Până atunci s-a antrenat pe cont propriu sau în alte părți. Nu e la nivelul celorlați jucători din lot, dar am vrut să-i dau minute azi pentru a-l ajuta să-și intre în ritm. Jocul oficial e cu totul altceva decât antrenamentul”, a precizat tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

În schimb, Mevlan Adili, cea de-a patra achiziție a echipei arădene în perioada de iarnă își așteaptă încă rândul. Roșu a preferat să-i dea câteva minute și lui Cristi Andor, fotbalist care nu a mai disputat niciun meci alături de colegii săi de la cel cu TSV Steinbach, de pe 31 ianuarie.

FOTO: UTA Media Design

7 comentarii

  1. Burla de cand s-a interesat Steaua de el e tot cu nasul pe sus , se crede fotbalist….insa din pacate el e jucator , sau prieten cu fotbalistii. Sper sa nu mai prinda deloc echipa , deoarece la 19 ani sa fi tot cu nasul pe sus si sa ai 90 kg , la 1.82…e inacceptabil.
    Astept ziua cand Chindris va fi si el scos din echipa !

    0
    0
    1. N-o fi el jucatorul care sa dribleze doi adversari si sa dea gaura pentru varfuri, dar deocamdata de multa vreme Chindris tine mijlocul cam de unul singur pe faza defensiva, fii mai atent la meciuri si o sa-ti dai seama.

      0
      0
      1. ce mijloc tine ? nici sa stea pe picioare nu stie , mereu e al doilea , alearga tot pe langa minge, mereu pleaca pe fenta…e total pe langa !. Nu avem altul in locu lui de aceea il tine.

        0
        0
  2. Degeaba ai un pic de talent , daca nu ai caracter !!!! In scurt timp se va vorbi la timpul trecut de burla la UTA !!!!!! Asemenea cazuri sunt cu duiumul in toate domeniile !!!! Un caz tipic de esec ,nu va fi niciodată fotbalist adevărat .!.Apogeul carierei lui a trecut !!!Pacat ….. .

    0
    0
  3. Dar pe David ala cine il tine pe acolo?????baiatul ala nu are nicio treaba cu fotbalul ,cu atat mai mult la UTA….il liga 4 sunt 4–5 fundasi dreapta cu mult peste….fara sa il mai pun la socoteala pe Polgar si altii juniori care sunt peste el

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button