UTA Academie

„Roș-albii” se întorc peste doar trei zile la Șiria pentru un meci oficial: UTA II – Pandurii II deschide etapa în Liga 3-a!





Stadionul „Otto Greffner” a purtat noroc echipei fanion a județului cu ocazia meciului cu Metalul Reșița și o mai poate face și peste trei zile cu ocazia unui alt debut „roș-alb” acasă în noul an. UTA II o înfruntă pe Pandurii II Târgu Jiu joi, de la ora 15, în cadrul etapei a 15-a a Ligii a 3-a. Cei care au cerut devansarea confruntării ce ar fi trebuit să aibă loc în weekend sunt chiar arădenii și asta pentru că sâmbătă are loc sfertul de finală din Cupa României Elite dintre ACS Poli Timișoara și UTA. Cum Mara et. comp. sunt deținătorii trofeului își doresc un parcurs cât mai lung și în această ediție, așa că i-au invitat cu două zile mai repede pe olteni la Șiria.

Dacă apoi fotbaliștii Under 19 ai Campioanei Provinciei vor înfrunta „alb-violeții” de pe Bega, ceilalți din circuitul UTA-ei II, gen Wild, Zdrențan, Dan, Dobrean, Coadă, Vlad sau Ghergar ar putea face parte din efectivul aliniat de Sandu Gaica în runda inaugurală a retului Ligii a 4-a. Pe terenul „Șega”, arădenii dau piept chiar cu liderul Crișul Chișineu Criș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button