03/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Alertă la UTA! Și Muntean are varicelă, dacă se mai confirmă două-trei cazuri arădenii vor cere amânarea meciurilor

În vestiarul „Bătrânei Doamne” ar putea izbucni o epidemie de varicelă, ceea ce ar atrage de la sine și posibilitatea amânării unor etape de campionat. După Marius Curtuiuș și Dumitru Muntean a căzut la pat, iar medicii se tem că nu vor fi singurele cazuri în curtea echipei fanion a Aradului. Din câte se pare, niciunul dintre portarii arădenii nu au avut boala ce se face în special în copilărie, iar dacă și ei vor fi scoși din circuit FRF-ul va reprograma următoarele partide ale UTA-ei.

În acest moment, nici deplasarea „roș-albilor” de la Mioveni nu mai e sigură, căci în cazul confirmării, de la o oră la alta, a virusului și la alți utiști, va pleca și solicitarea de amânare a următoarelor etape din partea conducerii echipei fanion. Așadar, sunt șanse ca partidele în „cheie” promovare cu Mioveni și Brașov să se dispute la o altă dată decât cele fixate conform programării inițiale.

Până una alta, ca măsură preventivă, conducerea „Bătrânei Doamne” a decis să deplaseze 20 de fotbaliști la Mioveni, în așa fel încât Laurențiu Roșu să aibă variante de înlocuire a posibililor pacienți. Delegația arădeană ar trebui să plece joi, la orele amiezii, spre județul Argeș, cu autocarul. Partida cu teamul lui Pelici e programtă vineri, la ora 18 și va fi transmisă de Digi Sport 1.

FOTO: UTA Media Design

0
0
%d blogeri au apreciat: