UTA Arad

Alertă la UTA! Și Muntean are varicelă, dacă se mai confirmă două-trei cazuri arădenii vor cere amânarea meciurilor





În vestiarul „Bătrânei Doamne” ar putea izbucni o epidemie de varicelă, ceea ce ar atrage de la sine și posibilitatea amânării unor etape de campionat. După Marius Curtuiuș și Dumitru Muntean a căzut la pat, iar medicii se tem că nu vor fi singurele cazuri în curtea echipei fanion a Aradului. Din câte se pare, niciunul dintre portarii arădenii nu au avut boala ce se face în special în copilărie, iar dacă și ei vor fi scoși din circuit FRF-ul va reprograma următoarele partide ale UTA-ei.

În acest moment, nici deplasarea „roș-albilor” de la Mioveni nu mai e sigură, căci în cazul confirmării, de la o oră la alta, a virusului și la alți utiști, va pleca și solicitarea de amânare a următoarelor etape din partea conducerii echipei fanion. Așadar, sunt șanse ca partidele în „cheie” promovare cu Mioveni și Brașov să se dispute la o altă dată decât cele fixate conform programării inițiale.

Până una alta, ca măsură preventivă, conducerea „Bătrânei Doamne” a decis să deplaseze 20 de fotbaliști la Mioveni, în așa fel încât Laurențiu Roșu să aibă variante de înlocuire a posibililor pacienți. Delegația arădeană ar trebui să plece joi, la orele amiezii, spre județul Argeș, cu autocarul. Partida cu teamul lui Pelici e programtă vineri, la ora 18 și va fi transmisă de Digi Sport 1.

FOTO: UTA Media Design









14 comentarii

  1. Munteanu si Curtuius piese grele, titulari in primul 11! Nu vreau sa fiu rautacios dar pt echipa cel mai bine ar fii sa se mai imbolnaveasca 2.3 si sa amanam meciurile cu mioveni si brasov, care sunt cruciale in lupta pt promovare!! Baieti.cu totii la gramada!!

    0
    0
  2. Munteanu poate, dar Curtuius…e zero barat saracu’. Imi pare rau, nu am nimic cu el, dar te rog urmareste-l in meciuri mai atent si vei vedea ca e mai bine fara decat cu el.

    0
    0
      1. Curtuius tine de minge, deviaza unde trebuie si cel mai important creaza spatii pentru Petre. Daca tu crezi ca Man si Petre au dat atatea goluri doar din calitatile lor atunci esti un naiv si daca crezi ca un atacant trebuie doar sa dribleze si sa inscrie goluri atunci te rugam frumos sa nu mai urmaresti acest sport.

        0
        0
    1. Cristi, imi pare rau, dar Marius e genul de fotbalist altruist! Aproape jumatate din golurile lui Petre sunt marcate din pasele lui.e o piesa grea in atacul nostru!

      0
      0
  3. Nu este adevarat sa i se faca o astfel de caracterizare lui Marius !!! Este un jucator foarte bun ,de care UTA. avea mare nevoie de el la Mioveni, un jucator cu experienta cu un caracter deosebit ,ce sa mai un utist adevarat care pune suflet. Mariuse, iti doresc insanatosire cat mai grabnica si sa revi acolo unde iti este locul in atac si sa ne aduci iarasi bucurii prin golurile tale frumoase si spectaculoase.

    0
    0
  4. Marius este un jucator bun dar cateodata este intro forma mai putin buna sau are ghinion. imi aduc aminte cu placere evolutiile sale in tricoul alb-rosu precum si golurile frumoase. ii doresc toate cele bune si sa inscrie de cat mai multe ori!!

    0
    0
  5. Mai Crysi, UTA. BD este tot UTA.. I se mai zice batrana doamna , datorita marelui cronicar sportiv pt. ca pe timpul acela, UTA. era cea mai veche si titrata echipa din divizia A. Acum te-ai lamurit !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button