UTA Arad

E rândul lui Filaret: „Mioveniul – o echipă puternică acasă, dar avem punctele noastre forte”





Chiar dacă – poate – ar fi avut motive de nemulțumire că nu prea e folosit, Richard Filaret este unul dintre fotbaliștii UTA-ei care și-a văzut mereu de treabă la antrenamente. Și-a așteptat de fiecare dată rândul și a dat tot ce a avut mai bun din el când s-a apelat la el. Fiindcă echipa a avut probleme evidente pe banda stângă a defensivei la Brăila și – conform lui Laurențiu Roșu – Burlă nu a înțeles să aibă o atitudine constructivă, în primul „unsprezece” cu Reșița a apărut optarul „Bătrânei Doamne”.  „Eu sunt același mereu, încerc să dau totul când se apelează la mine. Mă ajută și băieții, grupul unit pe care-l avem. Mulți jucăm împreună de la copii și juniori, iar acum ne cunoaștem bine. Cu mici excepții, cu restul, suntem de doi-trei ani împreună. Așadar, sunt încrezător, optimist și mai sunt convins că dacă avem un joc cum a fost cel din prima repriză, cu Reșița, nu vom mai pierde puncte”, spune fundașul de 26 de ani.

Chiar dacă nu a mai luat de la nivelul ierbii pulsul adversarului de vineri Filaret anticipează raportul de forte. „Nici ei nu au schimbat prea mult la nivel de lot în această iarnă, sunt cam tot aceiași. Sunt puternici acasă, au jucători buni, atât ca echipă cât și individual. Dar, avem și noi punctele noastre forte, mergem cu încredere, după puncte, la Mioveni”, a mai anunțat Richi Filaret.

Dacă formula de echipă de la partida cu Reșița se va păstra, UTA va avea o bandă stânga inedită, prea puțin încercată în amicale, dar pe care Filaret o consideră foarte bună. În fața arădeanului va juca juniorul Robert Vîlceanu, stelistul care în cele două prezențe oficiale în „alb-roșu” a reușit un gol și o pasă decisivă.









Un comentariu

  1. Au jucatori periculosi, Staicu,Nastasie,Tomozei, Gugu, si mai ales Ayza ala care alearga ca nebunul la 35 ani. Dar eu sper ca , UTA. sa le dea o replica pe masura si sa evite greselile flagrante din aparare. In rest sa fie bine si baietii sa se lupte ca niste lei pe teren. Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button