UTA Arad

Petre face cunoștință cu fundașii Mioveniului: „Dacă au gabarit cu atât mai bine, vor fi mai lenți”





De la revenirea în Liga a 2-a, UTA și CS Mioveni s-au întâlnit de cinci ori, dar niciodată Adrian Petre nu a fost titular pentru arădeni. A intrat pe final în două dintre confruntări (odată în deplasare, în minutul 73 și odată acasă, în minutul 80), timp isuficient pentru a rămâne cu ceva din duelurile cu masivii fundași adverși, I. Stoica, Vișa, Gugu sau Ed. Stoica. Chiar meciul din tur (încheiat la egalitate: 0-0) s-a disputat fără golgheterul „Bătrânei Doamne” și al campionatului, plecat atunci la o acțiune a naționalei Under 19. „Într-adevăr, nu-i prea cunosc, dar asta și pentru că, în general, eu nu urmăresc neapărat jocul fundașilor centrali adverși. Dar, dacă e așa cum se spune și au gabarit, înseamnă că sunt mai lenți, iar nouă ne convin spațiile. Nici măsurile speciale ce s-ar putea lua în ceea ce mă privește nu mă descurajează. Și cei de la Suceava au pus om pe mine, dar cu toate astea cred că am avut ceva ocazii de gol, dar mai ales am și creat spații pentru colegii mei”, a menționat „gura de tun” a „Bătrânei Doamne”.

Chiar dacă vine după un hattrick cu Reșița, Adi Petre spune că atât el, cât și echipa mai au multe de demonstrat. „Luăm meciurile pas cu pas, iar la Mioveni chiar ne așteaptă un meci foarte greu. Ne bazăm pe același grup unit, pe jocul bun prestat cu Metalul Reșița și moralul ce l-am dobândit în urma victoriei clare de luni. Am înțeles că terenul e bun acolo, ceea ce ne convine. Sperăm să câștigăm, căci avem mare nevoie de puncte”, a mai spus atacantul de 19 ani al „roș-albilor”.

FOTO: Ciprian Petcuț

14 comentarii

  1. Fundasii mioveniului sint foarte buni si cu experiență Petre, trebuie sa joci inteligent ca sa înscrii, ar fi bine sa scoatem măcar 1 punct !

    0
    0
  2. Este un meci foarte,foarte greu cu Mioveniul,in care si eu mi-si dori sa castigam s-au macar un punct , dar sa vedem ce va fi. Apararea sa aiba foarte mare grija ,vezi David ca astia au jucatori cu experienta in atac si te taxeaza cand nu te astepti. Oricum imi este frica de acest meci !!!

    0
    0
  3. Cred ca nici nu mai e nevoie de Rosu la echipa,cand sunt atatia specialisti care se pricep….gen penibilul asta de „dascalul” sau nelu targoviste!!!

    0
    0
      1. Mai tampit ca tine,nu cred ca poate fi cineva!!!vezi poate are martian nevoie de cineva sa il stearga cu limba dupa ce se ridica de pe tron!!!

        0
        0
  4. Cu echipa antrenata de fiul regretatei Mariana Draghicescu,spun ca UTA castiga cel putin 1 punct si 40% victorie utista !Bine ca nu joaca Polgar,ca poate stiti cum gafa acesta la Mioveni si batranocul Ayza dadea gol…..HAI UTA!

    0
    0
    1. urmareste-l pe batranorcul ayza sa vezi cat alearga si cum alearga . asta nu ii de subestimat chiar daca are o varsta, omul e profesionist

      0
      0
  5. Bai florine, tu esti penibil pt. ca nu vrei sa vezi realitatea in fata si te deranjeaza ca unii s-au altii au alta opinie fata de tine. Tot penibil esti ca, fara niciun pic de jena ai tupeul sa vorbesti urat pt. ca nu sti sa dialoghezi decent.

    0
    0
    1. Probabil m-am exprimat gresit domnule Nelu,pe dascalul ala ce mananca rahat l-am jignit facandu-l penibil,ceea ce si este,in schimb dumneavoastra intrati in categoria „specialisti”,ca prea le stiti pe toate…..cum trebuie sa joace x sau cum trebuie sa se apere y si bla bla bla.sunt convins ca rosu astepta cu nerabdare cate un comentariu de-al dumneavoastra sau de-al dascalului mancator de rahat,sa vada ce trebuie sa mai corecteze in echipa….

      0
      0
  6. Da mai Florine imi dau cu parerea pt. ca am jucat fotbal de mic si mai joc si acum cate-o miuta cu baietii la sala s- au in curtea scoli, am jucat in tinerete la juniorii CS. Targoviste cum se numea pe atuncea si am avut niste antrenori foarte buni in care nu admitea sa faci gresli copilaresti fie in aparare fie in atac . Deci in concluzie ,am vazut si am jucat si mai joc ,mult fotbal si deci ma pricep si nu comentez numai asa de dragul de a comenta !!! Cu Dascalu, nu stiu ce aveti ,dupa cum vorbeste cred ca este aradea ca tine si tot cu UTA. tine sunt convins de asta si doar isi exprima si el o opinie de a lui , dar asta nu inseamna sa ne jignim ,iar daca nu ne convine ceva, sa raspundem cu decenta si calm !! Sa traiesti, iti doresc sanatate, noroc , fericire si sper ca, dupa meciul de la Mioveni sa ne bucuram cu totii printr-un rezultat bun pt. UTA. !!!!

    0
    0
    1. Domnule Nelu am mai scris tot respectul pt. dumnavoastra si Domnul Cosmin care aveti ochiul format asupra acestui fenomen numit fotbal ! Va dau perfecta dreptate este un meci deschis oricarui rezultat 1X2…dar sa speram ca echipa va pleca neinvinsà !

      0
      0
  7. Sa fie Florine trei puncte mari la Mioveni ca, asta imi doresc si eu din tot sufletul, sa ii batem pe aia, si apoi sa ii batem si pe brasovenii aia care ne-auu luat trei puncte pe nedrept la ei acasa !!! Fi convins ca voi trai fiecare faza de-a noastra, a baietilor in fata tv. Deci sa fim intelesi, eu nu vreau 1x, eu vreau 2 solist pt. UTA. pt. ca UTA. este un nume in fotbalul Romanesc ce nu se compara nici la degetul mic cu Mioveniul !!! V-om vedea maine de la ora 18 !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Daca ar fi dupa mine, eu le-asi pune de fiecare data ,inainte de meci ,jucatorilor, un video cu inregistrarile UTA.ei de odinioara cu jocurile de rasunet ,vezi Vitoria Setubal,Feynoord, cand a batut pe Timis. la ei acasa cu 4-3, pt. a intra pe teren cu un altfel de moral si a intelege cine a fost UTA. in anii de glorie . Dl. Gradinaru, sa stiti ca aceasta idee este foarte buna pt. mobilizarea baietilor,ce ar fi sa incercati !!!!

    0
    0
  8. Multumesc asemenea Dascale ,pt. ca asa este, trebuie sa vezi realitatea pe fata ,sa lauzi cand este de laudat si sa critici cand este de criticat,bineanteles in termeni omenosi si realisti. Sanatate si noroc, si bineanteles sa castigam la Mioveni daca se poate, daca nu , si un egal este bun,dar in acest joc imi este tare frica de arbitrii !!! Totusi se speram ca va fi bine la sfarsitul meciului si sa ne bucuram cu totii !!! Hai UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA!!! Si inca ceva, as vrea ca, in timpul meciului Rosu sa stea cu gura pe ei tot meciul , mai ales daca se fac greseli in aparare , pt. ca asta conteaza !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button