UTA Arad

Livetext: CS Mioveni – UTA: 0-2, final. Puncte importante în economia promovării!





La ora 18, pe arena Municipală din Mioveni, UTA dispută o partidă extrem de importantă pentru obiectivul ei, promovarea. Confruntarea cu trupa lui Sandu Pelici contează pentru etapa a 24 a Ligii a 2-a la fotbal.

Formații oficiale:

CS Mioveni: Croitoru – Tirică, Gugu,  I. Stoica, Tomozei – Boboc, Neagoe – Rădescu, Năstăsie, Ayza – Staicu. Pe bancă: Popescu – Alexe, Vișa, Biceanu, Florescu, Vintilă, Nilă. Antrenor: Alexandru Pelici.

UTA: Miron -David, Manea, Gligor, Filaret – Chindriș, Jorza – Strătilă, Copil, Vîlceanu – Petre. Pe bancă: Barna – Tănase, Piccioni, Andor, Copaci, Adili, Stahl. Antrenor: Laurențiu Roșu

Arbitri: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe) – Florin Vișan, Daniel Vlase (ambii Galați). Rezervă: Lucian Țiții (Sibiu).

Observatori FRF: Silviu Crângașu (Ploiești), Ciprian Anton (Suceava).

FOTO: Viorel Musca

25 comentarii

  1. Hai uta, ca aveti superioritate numerica si tot mioveniul domina..de ce nu jucati la fel de curajos cum a-ti jucat cu sturm graz?

    0
    0
  2. Am castigat dar jocul lasa de dorit , foarte multe pase gresite ,pase in spate aiurea , driblinguri total aiurea in fata careului …meci încîlcit!

    0
    0
  3. Doua sunt cistigurile acestui meci pentru noi,dincolo de inevitabilele neajunsuri:cele 3 puncte si Mevlan Adili !!!

    0
    0
  4. Care e diferenta dintre victori cu nagy si victoria de azi cu rosu nici una tot un joc speculativ si la cipeala

    0
    0
  5. Ba voi sunteti culmea sunt 3 puncte victorie ce contează modul in care au fost obtinute. Barca a castigat si sa calificat mai departe cu psg nu dupa cel mai bun joc . In drumul spre promovare contează punctele bravo echipei pentru victorie. Nu va inteleg in nici un fel acesti fotbalisti au jucat luni joi au fost pe drum Mioveni a avut 2saptamani de vacanta ganditiva si la aceste aspecte

    0
    0
  6. tu compari Barça cu aradenii….bravo pt. victoria de astazi dar jocul echipei lasa de dorit ceea ce mir pt. ca Rosu este adeptul fotbalului spaniol …

    0
    0
  7. la mioveni ii e greu oricarei echipe, hai sa nu fim prea critici . orice victorie e un pas spre promovare . HAI BAIETII !

    0
    0
  8. Mioveni a fost o echipa buna, care joaca fotbal. Norocul nostru a fost ca am dat iute gol, la prima intrare a mingii in careu, apoi adversarii au luat un rosu meritat. Daca era egal la Braila, si egal aici multa lume zicea ca sintem foarte buni. Asa am luat 3 puncte, nu 2. UTA nu a facut un meci perfect, dar am castigat. Din aparare tot respectul pentru Miron si Gligor, la mijloc s-a muncit, la Chindris s-a vazut ca are stiinta jocului. Petre si-a facut, din nou, datoria. A fost primul meci in care Stratila nu a produs mai nimic, dar nimeni nu poate fi mereu perfect.Copil , preferat lui Andor s-a zbatut, dar a avut rare reusite. Schimbari facute la obiect.,, remarc debutul bun al lui Adili. Urmeaza Brasovul, si toata suflarea utista trebuie sa fie la datorie, sa ii putem bate pe astia, sa ne distantam de ei. Azi a fost o victorie dorita si realizata,restul conteraza mai putin. Un mare BRAVO !

    0
    0
  9. ma surprind criticile aduse echipei de unii suporteri. dupa mine uta a jucat bine. nu uitati ca a ploat abundent tot meciul, terenul era greu, tehnicitatea nu o poti materializa in astfel de conditii. unghiul din care s-a prezentat faza golului lor confirma ca nu a fost offside, dar din alt unghi nu se stie. eliminarea a fost corecta si arbitrul a gresit cand nu l-a eliminat si pe al doilea. per total uta a jucat bine, exact ce trebuia in conditiile date, asa ca sa ne bucuram de victorie si de cele trei puncte.

    0
    0
  10. Bravo baieti pentru victorie ! Ciudata e ca chiar aici la comentarii atitudinea unora unde dupa victorii ale echipei apar doar 8-10 ( si putine de felicitari ) , dar dupa infrangeri sunt zeci de specialisti si antrenori care mai de care mai pregatiti cu sfaturi si critici la adresa echipei .

    0
    0
    1. Conteaza ca e victorie si ma bucur ca e asa cum anticipam, daca esti bun , profesionist poti sa faci in 4 zile ce nu reusesc altii in 14. Fac referire la discutiile despre timpul mult prea scurt, ziceau unii, de refacere dupa meciul cu Resita. Bravo echipei, pacat ca nu avem stadion. Pentru asta cine trebuie tras de maneca?

      0
      0
      1. Are rost sa mai intrebi ? Se stie cu brio …macar daca ar reusi sa faca Motorul in timp util sa fie pregatit cat de cat pt Liga 1 ( dar sperantele sunt mici avand in vedere ca nu sa batut nici un cui pana acum ) . Iar daca anul viitor nu va fi gata stadionul nou atunci chiar ca am fi de tot rahatul in tara ( scuzati expresia )

        0
        0
  11. Bravo BaIETII !!! Dar sa stiti ca jocul cam lasa de dorit,pase foarte multe la constructie, driblinguri cam aiurea,va-ti lasat domunati in 10 oameni,si noroc ca a anulat arbitrul ala de tusa golul miovenilor pe motiv de ofsaid inexistent la 1-0 pt. noi ca altfel nu se stia. De ce te superi Geo, cand asta este realitatea pt. ca, in felul asta de a se exprima pe teren, , in liga1a nu avem nicio sansa de supravietuire !!! Bineanteles ca m-am bucurat pt. victoria UTA.-ei dar nu imi place de unii jucatori care nu se concentreaza in momentul paselor,dar asta este valoarea,se greseste in continuare foarte mult la constructie ,nu dau nume ca nu este frumos,ei ar trebui sa se stie. In final felicit baietii pt. efortul si angajamentul depus pe teren, de nota zece si sa castigam neaparat cu brasovul pt. ca avem o revansa de luat pt. meciul din tur can ei au castigat pe nedrept. Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Nu e vorba de suparare , e vorba sa recunoastem meritele echipei cand castig , totusi am jucat cu Mioveniul, nu cu Balotesi sau Berceni . Iar ce vom face in Liga 1 nu ai de unde sa stii , si nu poti fi sigur ca nu avem sanse . Sa ajungem acolo si vom vedea ce va fi

      0
      0
  12. Iportante sunt cele 3 puncte castigate ,dar sa nu ne credem mai buni decat suntem ,am avut destul de mult noroc in meciul de ieri .
    + Gligor ,Valceanu ,Tanase (pe langa pasa de gol a fost bun la recuperare ,pase exacte ) si bineinteles Petre care pe langa gol a sicanat in permanenta apararea mioveniului ,vezi cartonasul rosu scos
    – frica de a construi ,care s-a vazut pana la golul 2, dupa au mai incercat actiuni legate cu pase scurte ,nu doar bubuieli,sa ai om in plus si sa permiti adversarului atat de multe sanse mi se pare ingrijorator

    0
    0
  13. UTA 45 pct, SEPSI 44 pct, Brasov 42 pct HAI CĂ MAI ESTE MULT PÂNĂ LA PROMOVARE PT UTA CARE ORICUM VA FI DIN NOU ÎN LIGA DOI PESTE 1 AN SI CEVA. CHIAR DACĂ PROMOVEAZĂ. ACOLO NU-I LIGA 2 ESTE BĂTĂLIA MARE SĂ REZIȘTI.

    0
    0
    1. Ca tu si ai jucat acolo ca sa stii …e batalie pe naiba , daca urcam cu inca 2-3 transferuri titulari , nu am avea probleme

      0
      0
  14. Da, anonimule,dar tu te-ai uitat la TV. cum a castigat Sepsi cu ajutorul arbitrilor ,in special cu ala de centru, in care la golul ,fault clar la mijlocul terenului,apoi, ala ii paseaza lui Hadnagy care era in ofsaid o jumatate de metru, si pana atuncea Sepsi nu a mai contat deloc in joc !!!

    0
    0
    1. In offside nu a fost, posibil sa fi fost fault, dar ce fotbalist e ala care se opreste fara ca arbitrul sa fluiere oprirea jocului?

      0
      0
    2. Offside nu a fost ( poate la primul gol sa fi fost ceva dar parerile sunt impartite ) , fault a fost, dar vina principala e a jucatorului de la Clinceni , cum naiba te opresti din joc , putin daca sprinta il prindea pe Issa fara probleme

      0
      0
  15. Cand a venut UTA. ultima data la Targoviste si a castigat cu Chindia 3-0, am stat de vorba cu Dl. Gradinaru, despre promovare si mi-a spus inca de atuncea ca cel mai mult ii este frica de Sepsi ,pt. ca au o echipa buna si se pare ca a avut dreptate ,apio mai este si Olimpia Satu Mare in care si astia nu trebuie neglijati la felul cum au jucat la Brasov prima etapa ,de brasov nu mai zic , avem cu Luceafarul acasa echipa iarasi incomoda !!! E greu, sa speram ca va fi bine.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button