UTA Arad

Roșu: „Victorie importantă pe un teren unde Juventus sau Sepsi au pierdut”





Chiar dacă a avut ceva probleme de efectiv, „Bătrâna Doamnă” a scos maxim din deplasarea de risc maxim, de la Mioveni. Gligor a marcat repede, după care Gugu a ușurat munca „roș-albilor”. Lovindu-l pe Petre fără minge, fundașul central al argeșenilor a fost eliminat după o jumătate de oră de joc. E drept, UTA a beneficiat și de eroarea asistentului Vișan, care i-a anulat un gol lui Ayza pe motiv de offside la 0-1. Apoi, Petre a închis conturile și UTA rămâne pe loc promovabil după această rundă, indiferent de ce se întâmplă pe celelalte stadioane.

La final, Laurențiu Roșu a subliniat importanța succesului. „Am înscris repede, un gol din fază fixă, și credeam că vom avea posibilități mai mari să atacăm, ne gândeam că Mioveniul va ieși la joc și va lăsa mai multe spații, dar nu a fost așa. Ne-am complicat și am avut de suferit, chiar și după eliminare. Am făcut unele greșeli nepermise și le-am dat posibilitatea să ne atace. Aveam trei jucători cu cartonașe galbene, mă gândeam că pot fi eliminați la orice intrare, i-am și înlocuit, treptat. Mă bucur pentru rezultat, că am reușit să câștigăm împotriva unei echipe care se luptă cu noi la promovare, unde au pierdut Juventus sau Sepsi, adică pe un teren unde se iau foarte greu puncte”, a comentat antrenorul arădean pentru uta-arad.ro.

Antrenorul roș-albilor i-a oferit macedoneanului Mevlan Adili prilejul debutului în tricoul UTA-ei. „Aveam mare încredere în el, e un profesionist, se antrenează foarte bine, iar când a intrat ne-a ajutat mult pe dreapta. A reușit să-l blocheze pe Ayza și nu doar atât, a dat pase bune, a creat pericol pentru adversari. Sunt foarte mulțumit de el, cum sunt, de fapt, de toți băieții. S-au dăruit, au rămas concentrați până la final și am obținut o victorie importantă”, a concluzionat fostul internațional pentru aceeași sursă.

2 comentarii

  1. Trebuie felicitata, UTA. care a luat 3 puncte ( intr-un meci de 6 puncte), nu a luat gol, problema esecului nu s-a pus nici un moment, Petre a marcat, din nou si fara Curtuius ne-am descurcat, in atac, Tanase a revenit , cu foarte bun randament, Desdigur, sint si lucruri mai putin bune, dar exista timp de remediere si solutii. Urmeaza un nou meci de 6 puncte, cel cu Brasovul, o echipa buna, care , la Arad, va veni cu ambitie, chiar daca financiar nu stau roz. La Siria va trebui ca , in teren toti sa dea randament bun, sa nu mai existe scapari, singur cu portarul, ( desi Miron, este de nadede ), in aparare, sa se paseze mai eficient si, daca se poate, din nou sa dam gol cit mai repede. Nu am indoiala, publicul va fi , in numar mare, linga echipa. Mai avem 2-3 meciuri supergrele ( Brasov, Sepsi,Juventus, Satu Mare), desi orice joc da 3 puncte. Sper , din suflet, ca si Curtuius si Munteanu sa se refaca, ca Stratila sa redevina decisiv, ma bucur ca Adili a jucat bine, spre foarte bine,. Luam cam multe galbene, facem cam multe faulturi la sub 30-40 m de poarta noastra, si aducem adversarul, in careu. Ca o parere, Mioveniul a jucat foarte dur, ne era mai gre 11/11, dar e vina lor, inca 1-2 jucatori, de la ei , trebuiau sa aiba 2 galbene, la ai nostri galbenele s-au dat la chestii fara violenta. Sa spunem HAI U T A ! si sa speram ca va fi (si ) mai bine !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button