Fotbal judetean

Brozbic, decisiv la primul meci în „alb-roșu”: CS Ineu – Victoria Felnac 0-1





Returul primului eșalon județean a început în această dimineață pe „Centralul” ineuan, acolo unde a ajuns una dintre formațiile de Top 6. Chiar dacă nu a jucat grozav și a primit o replica bună din partea gazdelor, Felnacul avea să plece cu toate punctele datorită lui Marko Brozbic, care a avut un debut perfect în „alb-roșu”.

Prima parte a fost extrem de echilibrată, cu puține faze de poartă de-o parte și de cealaltă. Au fost mai degrabă situații, semnate Băd sau Ciocan, astfel că scorul alb a fost just la pauză.

Ineul a avut inițiativa în debutul părții secunde, a avut și o ocazie prin Călăcean, dar Felnacul a dat lovitura în minutul 65. Butura a executat bine o lovitură de colț și Brozbic și-a plasat lovitura de cap acolo unde Pușcaș nu  a putut ajunge. Echipa gazdă a reluat dominarea teritorială, dar asta nu i-a ajutat prea mult, atâta timp cât ocaziile clare au lipsit. Pe contraatac, Olariu sau Balint puteau închide conturile, dar chiar și așa rămâne succes pentru VI-FE în primul meci din campania de primăvară.

Chiar dacă a avut de comentat și la unele decizii ale „centralului” Bîtea, Cristi Sculici a recunoscut că echipa sa nu s-a legat încă așa cum și-ar fi dorit el. „Suferim încă la relațiile de joc, avem destui fotbaliști noi care încă nu s-au sudat cu ceilalți. Chiar și așa, am jucat de la egal la egal cu o formație cu pretenții, uneori chiar am dominat-o clar, dar fotbalul se joacă pe goluri. Ei au înscris, noi nu și asta a fost istoria meciului. Echitabilă era remiza. Copiii au nevoie de încredere și moral, iar pentru asta trebuie să începem să facem puncte”, a spus tehnicianul Ineului.

De partea cealaltă, Dan Cuedan l-a avut incert până în ultimul moment pe portarul Pașcalău, dar acesta a strâns din dinți și a pus umărul la prima victorie din retur. „Partida nu a fost deloc simplă în fața unei echipe de copii din Țara Zăranului, care mie îmi place mult. La rândul nostru, avem destui tineri, de care am fost mulțumit azi. A fost un meci de luptă, pe un teren destul de greu, iar, după aspectul ocaziilor clare de gol, am meritat să câștigăm. Am început cu dreptul returul, deși nu ne-ar fi tăiat nimeni capul dacă era altfel”, a menționat antrenorul Felnacului.

Formații:

Ineu: Pușcaș – Bogdan, Iaroș, Karmanoczky (46 Clej), Hulbăr – Călăceanu – Ciocan, Ponta, Spătaru (80 Țîrban), Gavrilă (74 Udrescu) – G. Mașniță (46 Al. Gligor).

Felnac: Pașcalău – Țugulescu, Brozbic, Moisă, Sabău (59 Petri) – Dubeștean, Mărușteri (71 S. Olariu) – Borteș (46 Moldovan), Butura, Adam – Băd (80 Balint).

 Arbitri: Radu Bîtea – Remus Naghi, Sorina Betea. Observatori AJF: Dan Ologeanu, Andras Mako

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button